Cinayeti İtiraf Etti |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cinayeti İtiraf Etti3 sayfa haber turu CİNAYETİ İTİRAF ETİ İstanbul Boğazı'nda yalı sahibi Mehmet Ali Barman'ın bakıcısı Ali Server Yıldız'ın öldürülmesi olayında gözaltına alınan Ayten Şafak, cinayetin ayrıntılarını anlattı Cinayeti Sedef ve Tamer'in plandağını anlatan Şafak, "5 Nisan 2008'de işe başladım Daha sonra 1 seneyi doldurduktan sonra son günlerde Ali Yıldız'a, Baran'ı öldürmek için eşi para teklif etti Ev satıldıktan sonra yarı yarıya paylaşacaklardı Aralarında ilişki yoktu Sarıyer Kireçburnu'ndaki evde oturuyordu Ali Yıldız evin ihtiyaçlarını alıp getiriyordu Ali, Baran'ın 24 saat yanındaydı Ben Nesrin Hanım'la kalmıyordum Ali Yıldız'la bir dostluğumuz vardı Ali sanki beni sahiplenmişti Sevgilim gibi hareket ediyordu Daha sonra Sedef Malsız'la tanışınca, Ali'yle yaşadıklarımı Sedef'e anlattım Sedef'e bütün olayı anlattığımda ona bir araba kiralayıp onu cezaevine attırmak istiyordu Ali'nin 1 senedir bana yaptığı baskılı hareketler vardı Kendisinden kurtulamıyordum Kendilerinden yardım istedim Onlarda cezaevine göndereceklerini söylediBiz Ali'yi uyutup, bara gidecektik Sedef ve Tamer planlamıştı Ama tam tersi ilaçlar ters tepki yaptı ve Ali'yi uyutamadılar ve Sedef patladı Perdeler falan kapatıldıktan sonra işkence yapılmaya başlandı"dedi "ALİ'DEN KURTULMAK İÇİN BU İŞE GİRDİM" Kendisinin işkence yapmadığın idida eden Ayten Şafak, "1 gece evde kaldım İşkencede ben bir şey yapmadım Sedef ve Tamer yaptı işkenceyi Ölümü İstanbul'da gerçekleşti İstanbul'a gelene kadar Ali bağırıyordu Her bağırdığında da Tamer yol kenarında durup dövüyordu İstanbul'da bir yerde sopayla vuruldu ve Ali öldü İstanbul'dan Keşan'a gelirken, göletler kontrol edildi Arabanın yanaşacağı bir yer yoktu Bu nedenle Mercan Göleti tercih edildi Daha sonra İstanbul'a döndük, eşyalarımızı aldık Ali'nin eşyalarını temizledik, her şey kanlıydı Daha sonra Alanya'ya kaçtık Tamer'le, Sedef İstanbul'a geldi Ben Alanya'da kaldım Haber gazetelerde çıkınca hemen Alanya'ya geri döndüler Ben Sedef'in peruklarını takmaya başladım Hepimiz sahte kimlikle dolaşıyorduk Fethiye'ye gelirken beni öldüreceklerini ve parçalarıma ayıracaklarını söylediler Onlar başka bir ev bulmak için dışarı çıktıklarında ben alt kattaki komşulara inip, jandarmayı aramalarını söyledim Bunlar geri dönerken Sedef sigara almak için bakkala girmiş, Tamer eve gelirken jandarma tarafından yakalandı Sedef hala firarda Onlar para kazanmak, bende Ali'den kurtulmak için bu işe girdik Biz onu öldürmeyi düşünmedik, cezaevine göndermeyi istedik Öldürmek gibi bir planımız yoktu Çocuğumu ve eşimi çok seviyorum Böyle bir şey olduğu için çok pişmanım Ali'nin ailesi beni suçluyor ama emin olsunlar ki Ali'nin bana yaptığı daha fazlaydı Öldürmek gibi bir kastımız yoktu Pişmanım ve ölmesini bende istemezdim Belki engel olabilirdim ama bende içkiliydim"dediği öğrenildi EDİRNE DHA |
|