İşkence Değil Eğitim Fotoğrafı |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İşkence Değil Eğitim FotoğrafıÇocuklar yerde cezalandırıldıkları için değil, eğitilmek için yatıyorlar Gerçi eğitimin işkenceden farkı yok ama aileler izin veriyorBunlar ilkokul çocukları, bu da bir eğitim şekli Çocukların yaşları 7 ile 9 arasında değişiyor Minik öğrenciler birer asker gibi sıraya diziliyor ve yere uzanıyor Ellerini, yere önceden çizilen çizgiye doğru aynı hizaya getiriyorlarMOTORSİKLET ELLERİNİN ÜZERİNDEN GEÇİYORAsıl inanılmaz olay ise bundan sonra başlıyor Küçükler dişlerini sıkarak bekleşirken bir motosikletin sesi duyuluyor Ve ağır ağır ilerleyen motosiklet küçük öğrencilerin ellerinin üzerinden geçiyorAİLELERİN İZNİ VARBuna cesaret gösterisi diyorlar Gösteri için ailelerin izni alınıyor Ancak miniklerin, bu gösteriyi korku içinde bekledikleri gözden kaçmıyorHindistan'in Tamil Nadu bölgesindeki Villupuram kentinin ilkokulunda gerçekleşen cesaret gözterileri dünyanın önde gelen çocuk hakları savunucularının büyük tepkisini çekti Okul yönetimi ise çocukların, cesareti öğrenmek için bu eğitime tabi tutulduklarını ve anne babalarının bunu onayladığını bildirdiMiniklerin ellerinin üzerinden geçen motosiklet daha sonra göğüslerinin üzerinden de geçiyorİŞTE O EĞİTİMDEN FOTOĞRAFLAR |
|