Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bermuda, sırrı, üçgeninin, şeytan

Bermuda Şeytan Üçgeni'nin Sırrı

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bermuda Şeytan Üçgeni'nin Sırrı

Bermuda şeytan üçgeni miamiden bermudaya ve porto riko ya kadar uzanmaktadır gözünüzde canlandırabilmeniz için şöyle söyliyeyim kuzey amerikanın doğu açıkları

bu bölgedeki ilginç kaybolmalar sonucu bir çok inceleme yapılmış ve bir çok söylenti ortaya atılmştr kimileri ufolara bağlamıştır olayları ancak gerçek bilimsel araştırmalar sonucu öğrenilmiiştir

bildiğimiz gibi yeryüzünün çeşitli yerlerinden doğal gaz çıkmaktadır bu doğal gaz karalarda çıkabildiği gibi okyanus tabanından da çıkabilir bermuda bölgesinde okyanus tabanından doğal gaz çıkışı olmaktadır ancak okyanusun dibinin çok soğuk olması nedeniyle bu çıkan doğalgazlar anında katılaşarak okyanus tabanında kalırlar buraya kadar herşey normal ancak tam bermuda bölgesinden gulf stream sıcak akıntısı geçer okyanus dibinden buda soğukta katılaşan doğal gazları çözer ve okyanusun üst kısımlarına yükselmesini sağlar
ve ölümcül olay burda başlar arkadaşlar bu doğalgazlar suyun yoğunluğunu aşırı derece düşürür ve o anda bu noktadan geçen gemiler sanki bir uçurumdan düşermiş gibi okyanusun dibine doğru batarlar
ne kadar korkunç bir durum değilmi valla ben aklımda düşündüm çok çok kötü bir olay suyun üstünde seyrederken birden denizin içine doğru gömülüyorsunuz

uçaklar içinde durum aynı okyanusun yüzeyine gelen doğalgazlar güneş etkisiyle buharlaşarak gökyüzüne yükseliyor ve bu arada o bölgeden geçen uçaklar gemilerle aynı kaderi paylaşıyor

evet arkadaşlar çoğu kişinin merak ettiği bermuda şeytan üçgeni hakkındaki internet maceralarım sonucu bu olayın gerçek yüzünü buldum ve sizlerle paylaştım eminim frmtrde de benm gibi bu konuyu merak eden çok arkadaş vardır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com