Garip Olaylar |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Garip OlaylarAğustos 2nd, 2009 by admin Amazon Ormanlarından gökyüzüne doğru fırlayan ve sanki bir el tarafından yapıldığı izlenimi veren kuvars dağ, sakladığı gizemleriyle kayıp dünya olarak adlandırılıyor Brezilya ve Venezuela arasında bulunan Roraima Dağı, dünyanın en gizemli yerlerinden birisi olarak kabul edilmektedirAmazon ormanlarının ortasından fırlayan ve bulutların üzerine çıkan 2770 metre yüksekliğindeki Roraima Dağı, bilimadamlarının tanımıyla kayıp dünyadır Devamı… » Kategori : Garip Resimler | No Comments » Etiketler: amazonlar, kayıp dünya Domuz Mürekkep Balığı Haziran 30th, 2009 by admin Kategori : Garip Olaylar, Garip Resimler | No Comments » Etiketler: Domuz Mürekkep Balığı Garip Arabalar Haziran 30th, 2009 by admin 1 Flatmobile: Dünyanın En Basık Arabası Flatmobile, yalnızca 48 cm’lik kalınlığı ile dünyanın en basık arabalarından Batman Mobil’e benzeyen araç aşırı derecede tehlikeli, çünkü eserin sahibi Perry Watkins arabanın arkasına gaz türbin jet motoru yerleştirmiş Aracın trafiğe çıkması yasal, ancak onunla aynı yolu paylaşmak istemezsiniz Devamı… » Kategori : Garip Olaylar, Garip Resimler | No Comments » Etiketler: garip araba resimleri, garip arabalar, ilginç araba resimleri, ilginç arabalar Bal mumundan yapılan heykeller Nisan 14th, 2009 by admin Devamı… » Kategori : Garip Olaylar, Garip Resimler | No Comments » Etiketler: bal mumu heykelleri, balmumu 3000 yılda bir görülen resim Nisan 14th, 2009 by admin Kategori : Garip Olaylar, Garip Resimler | No Comments » Etiketler: 3000 yılda bir görülen resim Ahtapot Köpek Balığını Böyle Yutuyor Kasım 15th, 2008 by admin Köpek balıklarını daha büyük bir akvaryuma almak isteyen bilim adamları, akvaryumda bir ahtapotun varlığından habersiz değişimi gerçekleştirdilerZamanla her hafta bir köpek balığının kaybolduğunun anlaşılması üzerine akvaryuma yerleştirilen bir kamera tüm çarpıcı gerçeği gözler önüne serdi İŞTE AHTOPOTUN KÖPEK BALIĞINI YUTTUĞU AN … Kategori : Garip Olaylar, Garip Videolar | No Comments » Etiketler: ahtapot, köpek balığı Güneşin en yakın görüntüleri Kasım 6th, 2008 by admin Devamı… » Kategori : Garip Olaylar, Garip Resimler | No Comments » Etiketler: en yakın güneş, güneş Tuhaf bir cep telefonu Kasım 6th, 2008 by admin Kategori : Garip Olaylar, Garip Resimler | No Comments » Etiketler: tuhaf cep telefonu Adolf Hitler ve kardeşi arasıdaki ilginç diyalog Ekim 29th, 2008 by admin almanların ünlü diktatörü ve malum herkez tarafından bilinen bir yazar!!! olan adolf hitler, yahudilere soykırım yaptığı dönemlerde kendisinden daha hassas ve insancıl olan kardeşiyle konuşuyorlardı ama adolf hitler kardeşini her zaman bir düşman olarak görmekten kendini alıkoyamıyordu neredeyse yahudilerden farksızdı hatta onlardan bile tehlikeliydi gözünde adolf hitler kardeşiyle masada yemek yerken birden belinden silahını çekti ve masanın üstüne koydu kardeşine; - al bu silahı ve beni vur!!! kardeşi şaşkın bir şekilde; - ama sen benim ağabeyimsin neden seni öldüreyimki adolf hitler çok sakin ve soğukkanlı bir şekilde; - çünkü sen beni öldürmezsen ben seni öldürücem çünkü senin bir gün beni devirip alman ordusunun başına geçme olasılığı uykularımı kaçırıyo kardeşi; - hayır ne senin yerine geçmek gibi bir düşüncem var nede şu an seni öldürmek iyi peki der adolf hitler ve hiç düşünmeden silahı masadan alır ve öz kardeşini şakağından vurarak öldürür |
|