|
|
Konu Araçları |
artan, ilgili, konularla, psiball, zamanlarında |
Son Zamanlarında Artan Psi-Ball Gibi Konularla İlgili |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Son Zamanlarında Artan Psi-Ball Gibi Konularla İlgiliArkadaşlar sizinde gördüğünüz gibi son zamanlarda psi konuları artıyorBazıları ''Konsantrasyon olamıyorum ''fln diye çok zorluyorlar kendiniYok elimde yoğunluk hissedemedim diyeBir müsliman olarak namazdan sonra en içten duygularınla Allah'a dua ederken elinizdeki ağırlığı hiç yaşadınızmı? İşte gerçek yoğunluk odurHiç psi-ball - yoga yapmanıza gerek yok namaz kılıp rahatlayın namazdan sonrada hiç hissedemeyenler bi denesin bakalım1 gündeki kıldıgın namaz dakikaları en fazla 15 dk bilgisayar başında o kadar çok zaman geçiriyorsun ki!Neyse Zomania |
07-13-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Son Zamanlarında Artan Psi-Ball Gibi Konularla İlgilidoğru söylüyor sun ama sen psi-ball a karşısın psi-ball gerçek sen denedinmi? psi ball a enerjinin şekil almış halidir her nekadar bu konu doğru olsada psi-ball da doğrudur |
07-13-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Son Zamanlarında Artan Psi-Ball Gibi Konularla İlgilis0n229 Nickli Üyeden Alıntı doğru söylüyor sun ama sen psi-ball a karşısın psi-ball gerçek sen denedinmi? psi ball a enerjinin şekil almış halidir her nekadar bu konu doğru olsada psi-ball da doğrudur Doğru değil demiyorum yapamayanlar kendini duvardan duvara vuruyor onu söylüyorumBende yaptım psi-ball |
07-13-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Son Zamanlarında Artan Psi-Ball Gibi Konularla İlgilisonunda sende psi-ball yaptın ha inanmıyorsun sanmıştım ve tekrar doğru söylüyosrsun psi-ball yapamayanlar lütfen üzülmeyin odaklanma probleminiz varsa bir şeye kafayı takıp düşünün ve sonra gözünüzü kapatıp bunu düşünün bunu tekrar edin ve odaklanabiliyorsunuz |
|