Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
artan, ilgili, konularla, psiball, zamanlarında

Son Zamanlarında Artan Psi-Ball Gibi Konularla İlgili

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar sizinde gördüğünüz gibi son zamanlarda psi konuları artıyorBazıları ''Konsantrasyon olamıyorum ''fln diye çok zorluyorlar kendiniYok elimde yoğunluk hissedemedim diyeBir müsliman olarak namazdan sonra en içten duygularınla Allah'a dua ederken elinizdeki ağırlığı hiç yaşadınızmı? İşte gerçek yoğunluk odurHiç psi-ball - yoga yapmanıza gerek yok namaz kılıp rahatlayın namazdan sonrada hiç hissedemeyenler bi denesin bakalım1 gündeki kıldıgın namaz dakikaları en fazla 15 dk bilgisayar başında o kadar çok zaman geçiriyorsun ki!Neyse

Zomania

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

doğru söylüyor sun ama sen psi-ball a karşısın psi-ball gerçek sen denedinmi? psi ball a enerjinin şekil almış halidir her nekadar bu konu doğru olsada psi-ball da doğrudur
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

s0n229 Nickli Üyeden Alıntı

doğru söylüyor sun ama sen psi-ball a karşısın psi-ball gerçek sen denedinmi? psi ball a enerjinin şekil almış halidir her nekadar bu konu doğru olsada psi-ball da doğrudur

Doğru değil demiyorum yapamayanlar kendini duvardan duvara vuruyor onu söylüyorumBende yaptım psi-ball

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-13-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

sonunda sende psi-ball yaptın ha inanmıyorsun sanmıştım ve tekrar doğru söylüyosrsun

psi-ball yapamayanlar lütfen üzülmeyin odaklanma probleminiz varsa bir şeye kafayı takıp düşünün ve sonra gözünüzü kapatıp bunu düşünün bunu tekrar edin ve odaklanabiliyorsunuz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com