Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akıl, almaz, buluş

Akıl Almaz Buluş..

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Akıl Almaz Buluş..

Kafası iyi” arılarını salıp öğrencilere konduracak!

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ata Özer’in, uyuşturucuyla mücadele projesi: "Arılara uyuşturucu veriyorum Öğrencide uyuşturucu varsa ona konacak Böylece çocuğu rehabilite edeceğiz"

İSTANBUL Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, okullardaki uyuşturucu sorununu çözmek için proje üstüne proje üretiyor Özer “ARI” projesininin temel prensiplerini şöyle anlattı

Arı projesi nedir?

Bir komisyon kurduk Yüzlerce arı üzerinde denemeler yapıyoruz Arılara uyuşturucu veriyorum Ama bir arıya ectasy veriyorsam, bir arıya uyuşturucu hap veriyorum, bir arıya esrar, bir arıya bir başkasını veriyorum Şu ana kadar arılardan ölen olmadı Ne verirsem alıyor Aldığı zaman da tamam dediğimizde okuldaki uyuşturucu da büyük ölçüde geri planda kalacak

Niye arılar?

İnsanın üstüne konmayan ve gezmeyen tek hayvan arıdır Arı insanın üzerine konmaz Sadece sokar ve kaçar Şimdi konacak Bende uyuşturucu varsa onun alacağı benim üstümde o yüzden benim üstüme konacak

Bilimsel işbirliğiniz?

Hayır şu anda çalışıyorum Komisyon kurduk Bizim uyuşturucu konusunda bilgi sahibi, bugüne kadar da bizim 21 aydır yapmış olduğumuz çalışmalarda büyük ölçüde başarılı bir ekip

Kaç arı olacak?

Yüzlerce arı var Çalışmaya 1 ay daha devam edeceğiz Biz onları besledikten sonra çıkaracağız üzerimize koyacağız konacak mı bize? Onu hissedebilecek mi? Eğer olursa hayata geçireceğiz

Kime konacağını nasıl bilecek?

Arı uyuşturucuya alıştıktan sonra nereye giderse gitsin sizde uyuşturucu varsa “pat” diye gelecek Nasıl güvercinler var posta güvercinler Kocaeli’nden atıyorsun İstanbul’daki kümeslere geri geliyor Benim üstümde uyuşturucu varsa gelecek benim üstüme, beni okşayacak, gezecek

Konduktan sonra nasıl yakalayacaksınız?

O arı artık kutuya koyulmaz, ondan kalkıp gidecek Biz bunu başardığımız zaman arıların çoğunu öldüreceğiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com