Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çıktı, midesinden, mıknatıs, tane

Midesinden 37 Tane Mıknatıs Çıktı!

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Midesinden 37 Tane Mıknatıs Çıktı!

Ailesinin midesini üşüttüğünü sandığı 3 yaşındaki Payton Bushnell?in midesinden 37 tane mıknatıs çıktıRandall Çocuk Hastanesi'nde görevli hemşire Sandy Nipper, ?Şimdiye kadar 10?dan fazla mıknatıs yutan çocuk görmemiştim? dedi3 yaşındaki çocuğun 37 tane mıknatıs yuttuğunu duyunca büyük şaşkınlık yaşadığını ifade eden Nipper, çocuğun ölüm tehlikesi de geçirdiğini ifade ettiDoktorlar ameliyat olan Bushnell?in hayatta kalmasını bir mucize olarak değerlendirdi
Bushnell?in anne ve babası Aaron ve Kelli Bushnell ise anne - babaları çocuklarının mıknatıs gibi tehlikeli maddeler yutabileceği konusunda uyardı
Kelli, ?Mıknatısların çocuğumuzun bağırsaklarına yapabileceklerini bilseydim, onları evime bile sokmazdım? dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com