Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adımlar, ilk, yaşama, yeni

Yeni Yaşama İlk Adımlar

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeni Yaşama İlk Adımlar

Yeni Yaşama İlk Adımlar - Zekai Beder

Gözlerim yine kavuran bir iç burukluğu ile açıldıSaat 75 tu,geç kalıyordum işeSevindimBugün işe gidecektimŞu içimde artık taşımakta zorlandığım burukluğu,belki unuturdum hızla giyindim ve kaçarcasına çıktım evden

Otobüs geliyordu ve ben durakta değildimİşaret ettim durduNe güzeldi koşuşturmacaGün pazardı ve otobüste birkaç uykulu göz vardı sadeceİlerki duraklarda artsada,bu uykulu gözler yinede kalabalık olmayacaktı Oturduğumda keşke kalabalık olsaydı İçimdeki burukluk yine kendini göstermeye başlamıştıZorlada olsa günlük yapacağım işleri düşündüm ,kabaca bir iş planı çıkardım kafamdaFazla işim yoktuBugün,dün tuttuğum evi görsem iyi olacaktı İki oda bir salon ``ne yapayım okadar büyük evi`` oda nekadar çoksa yalnızlığı fısıldayacak duvarda o kadar çok olacaktıDüşündüğüm gibi işlerim çabuk bitmişti Şu yanına kadar gidipte görmediğim evi,yalnızlık kokmaya başlayan evi göreyim diye düşündümİş yerimede çok yakıdı zaten Evin yanına geldiğimde içeri girmek gelmiyordu içimden Ne karşılayacak,ne gülümseyecek biri vardı,nede olacaktıBu kapıdan biriyle beraber çıkamayacaktımDönüşüm yine çıktığım gibi yalnız olacaktı ``1 kilo kıyma ver`` diyemeyecektim karşıdaki kasabaEkmek,sabahıda düşünerek birtane alınacak,peynir 250 gramSebze belkide ayda yılda bir kez alınacaktıİçeri ürpererek girdimKendimi zorlayarak nelere ihtiysç duyduğumu düşünmeye çalıştım İmalatını yapmaya çalıştığım oyuncağı bu odada yapabilirdim Bırakmamalıydım o işi,hem oyalanır,hem de biraz daha para kazanırdımFotoğrafçılara yapacağım bir oyuncaktı 2 aylık çalışmadan sonra çalıştırmayı başarmıştım Onca emeklerim de boşa gitmemiş olurduSalon oldukça küçüktü fazla eşyaya ihtiyacım yoktuOnu hatırlatacak birşey getirmek istemiyordum hatıralardan başkaGetireceğim en acı şeyde onsuzluk olacaktıDuvarlar hep onsuzluk tablolarıyla süslenecektiBadana boya ya bile ihtiyaç yoktuKüçük bir temizlik yaptıktan sonra getirebilirdim eşyayıyarın gerekli temizlik malzemelrini getirirsem iki akşamda bitirirdim temizliği

Dışarı çıktığımda rahatlamıştım birazDışarıda onsuzluk daha azdı,daha rahattım Onsuzluk ta olsa içinde,bir eve ihtiyacım vardı

Zekai Beder

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com