Belki De |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Belki DeBelki De - Canan Dilek Dinçer Belki de bu bir günah değildiBelki bu bir suç değildi Belki de bu sadece korkaklığını cesarete dönüştürmek için söylediğin bir yalandıBelki de bu senin, kendini vicdanının gözünde aklamak için uydurduğun bir palavradan ibarettiHer söylediğine senetsiz sepetsiz inanan aklımın yanılgısıydıBelki seni kahraman belleyen yüreğimin mutlu sonlu masallar umudunda çekmeye razı olduğu caiz olmayan cezalardı Belki de küçücük yüreğimde kocaman bir SEN yoktuBelki de seni, küçücük olmana rağmen kocaman yapan benim yüreğimin büyüklüğüydüBelki de senin her iyi niyetinin altında aslında bir günah yatıyorduBelki senin her günahının altında bile bir iyilik vareden sevgimin saflığından ibarettiBelki de sen hep sıradan bir köşebaşı bekçisiydinGelip geçenleri seyrederken gözüne hoş gelen birine gideceği yolda bir süre eşlik ediyordun sadeceBelki de seni dünyamda kalıcı misafir varsayıp böyle ağırlayan benim sadakatimdi Belki de SENi gökyüzünün tek yıldızı sanmamın sebebi o gece havanın bulutlu olmasıydıBelki o an gökyüzündeki tüm yıldızları görebilseydim;sadece Seni karanlığıma ışık saymazdımBelki tek yolcusu sen olan gecenin ıssız caddesinde oturmuş olmasaydım; senden başka eller dokunurdu yalnızlığımın omuzlarınaBelki gözlerimi sadece sana mühürlemeseydim başka yürekeleri de görebilirdimHatta belki başka yürekleri de severdim Belki de sana dair tüm belkilerim bu sevdanın karşısındaki çaresizliğimi kendimden gizlemek için gururuma sunduğum bahanelerimdi Yine dekaç belki keşkelerimi silebilirdi ben hiç bilemedimsustu dilim Canan Dilek Dinçer |
|