Çocukluk Aşkı Ve Maganda Kurşunu |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çocukluk Aşkı Ve Maganda KurşunuÇocukluk Aşkı Ve Maganda Kurşunu - Fatih Yalçın 26 yaşımdaydım Askerden geleli 5 ay olmuştu Artık çocukluk aşkım her şeyim Sümeyra ile evlenmem için karşımda hiçbir sebep yoktu Olayın başına gelelim Sümeyra ile ilk tanıştığım zaman çok heyecanlıydım O şimdiye kadar gördüğüm en güzel kızdı Onu ilk gördüğümde 6 sınıftaydım o bizim okula nakil gelmişti Sınıfta tek boş yer benim yanımdı ama o oturmak istemedi nedense çok soğuktu galiba yeni geldiği için yabancılık çekiyordu Bende yanıma oturcağı için çok mutlu olmuştum Sonra tanıştık ve koca şehirdeki ilk arkadaşı olmuştum bu olay beni gayet neşelendiriyordu Sümeyra orta boylu sarışın yeşil gözlü dünyalar güzeli bir kızdı Sınıf arkadaşlarım çok şanslı olduğumu söylüyorlardı Sümeyra'ya ilgi duyan bir çok erkek vardı bizim sınıfta ama ben aşıktım ona ilk görüşte aşık Sonraları ben Sümeyra'yla çok samimi oldum sürekli beraberlik ve onunda bana olan ilgisinin farkındaydım ne denebilir ki çok mutluyduk işte Sümeyra'nın ailesi beni tanıyordu bizimkilerde Sümeyra'yı tanıyorlardı Bizim hayallerimiz vardı Sümeyra'yla büyünce aynı üniversitede okuyacaktık İkimizde edebiyat öğretmeni olacaktık Ben askerliğimi yapıncada hemen evlenecektik Ne güzel değil mi hayaler ama çocukluk hayalleri gerçek oldu neredeyse Ortaokul bitmişti artık bizde ilişkimizde büyüyordu gün geçtikçe hatta kendi aramızda söz bile yapmıştık Aynı liseye gitmemiz için ailemize adeta yalvarıyorduk aynı lisede aynı sınıfta yine yan yana olmak bu bizim için çok önemliydi ve oldu da çok uyumluyduk çok iyi anlaşıyor hiç tartışmıyorduk Üniversitede Sümeyra kazandı ama ben kazanamadım hırs yaptım aşkıma kavuşmak için hep çalıştım ve öteki seneye bende üniversiteliydim artık Aynı evde kalıyorduk Bundan daha büyük bir mutluluk olamazdı bizim için üniversite ne çabuk geçmişti o güzel günler nasıl bitmişti hayret etmiştik doğrusu ben mezun olduktan hemen sonra askere gittim Sümeyra'yı çok özlüyordum fırsat buldukça arıyordum onu resmini her gece yatarken öpüp öle yatıyordum işte benimkisi böyle bir hasretti Askerlikte bitmişti sonunda Sümeyra'ma kavuşacaktım 4 ay içinde evimizi her şeyimizi hazır etmiştik ve adet gereği Osman Babamdan Sümeyra'yı istedim Artık evlenecektik çocukluk hayellerimiz tüm düşüncelerimiz gerçek oluyordu ben ne şanslı bir adamıyım diye düşünürken aslında birazda korkuyordum bu kadar kusursuzluk beni korkutuyordu Nerden bilecektim böyle olacağını Sümeyra hep kır düğünü isterdi bende hayatımın anlamını kırmadım kır düğünü yapacaktık O bembeyaz gelinliğiyle sanki bir peri kızına benziyordu bende fena değildim Sümeyra'nın baba tarafı Adanalıymış Sümeyranın kuzenleri ateş etmeye başladı bende korktum ne oluyor diye gittim abi ne yapıyorsunuz demeye kalmadı O peri kızı o güzeller güzeli o hayatımın anlamı yere düştü o bembeyaz gelinliği ufacık kalbinden cıkan kanla kıp kırmızı olmuştu Koştum aşkıma ağlayarakİsyan ederek bağırarakSarıldım öptüm ve ölmeden önceki bana son sözü SENİ HEP SEVDİM BENİ UNUTMA oldu Fatih Yalçın |
|