Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Ben

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben

ben serhat sizlere 12 yasındaki olayımı anlatacam ben bisiklet kullnıyordum ama frene basmazdım ve cok hızlı gidiyordukarsımdada bizim okulun demir kapısı vardı bende göremedim ve bisikletle o demir kapıya girdim ve en az 3 takla attım bisiklet yamuldu ve bende sade cizikler vardı ama daha olayın basını bile bilmiyordumsonra sancılar basladı ve sisik meydana geldi kasığımda doktora gittim ve doktor dediki biraz daha gecikseniz cocuğun durumu zordu ve ameliyat oldumve şimdi rahatım ama artık eskisi gibi bisiklete binemiyorum yani korkuyorum!şimdi kasığım öbür tarafı şişti yani belki o düştüğüm yerden meydana gelmişdir onu tam olarak bilmiyorum ama doktora gidip amelyat olacam tekrardan inş güzel gecer ameliyatallah kiseye rahatsızlık vermesin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com