![]() |
İmkansızdık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmkansızdıkSen; içinde baharı gizleyen kışımsın benim ![]() ![]() ![]() Ve biliyorum ki o baharın güneşinde tenim esmer olmayacak hiç ![]() düşecek, payıma kilitlenmiş bir yürek kalacak ![]() konuşmalar, paylaşmalar, bakışmalar olacak ![]() da içimde sana, sen bunu hiçbir zaman bilemeyeceksin ![]() ![]() ![]() Git diyorum sana, kalma yüreğimde, bu kadar özleteceksen kendini ![]() gözüm gözüne değiyor; hissediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gitmelerin bitiyor; ne de benim sana kal demelerim ![]() ![]() ![]() Hangi aralıkta girmiştin içime anlamadım ![]() yüreğime ![]() ![]() ![]() tutmaya çalışırken seni, meğer içerde hakimiyetin çoktan başlamıştı ![]() dört yanımı; ve kendim için çok geçti ![]() ![]() olmazlarım; ilkelerim, yargılarım ![]() ![]() ![]() Nasıl bir şeydi, bu beni böyle yağmalayan ![]() buluyorsun bir yolunu ve sarmalıyorsun içimi dışımı ![]() hangi yöne gittiğini bilemeden ![]() yanıyorum, Sen yaralarına benden sevda sürüyorsun ![]() "ihtimal"lerden, "keşke"lerden medet umuyorum, Senin belki de yabancısı olduğun düşler büyüterek ![]() ![]() ![]() Ben, suretine değil, aslına dokunma ihtimallerinde mutlu oluyordum ![]() Ben seninle, aynı coğrafyada yaşayabilme ihtimalinden huzur buluyordum ![]() Şimdi, bilinci küflerinden kurtulmuş bir yürekle, süresi diğer aşklardan çok daha uzun olacak bir aşkın ömrünü anlatıyorum, Sana dair yazılanlarda ![]() ![]() ![]() Şimdi, bir sayfa dolusu cümlelerle; bir imkansızlığın mucizeye dönüşünü anlatıyorum ![]() ![]() ![]() Şimdi, bozgun sonrası imkansız bir zafer kazanan bir orduyum, bir yenilgide zafer ne kadar anlam taşıyorsa o kadar anlamlaşıyorum ![]() ![]() ![]() Şimdi ben, dağıldıkça kurulan yeni düşlerde Sana bakıyorum Umut; hep var olacak çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|