Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güneş, yüreğinden, öpecek

Güneş Yüreğinden Öpecek Seni

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Güneş Yüreğinden Öpecek Seni

Seni düşündüm gözlerin uykuya yenik düştüğü saatlerdeYine gözlerin yağmur ıslaklıgında avuç içlerimde nefes alıyorduDudaklarımda soluyan cicekleri saçlarına bırakma telaşındayım Gece, siyaha çalan peçesini güneşe kaldırmadan ben sana ulaşmalıyımBir kelebeğin, yüregine ciceklerin gülüşlerini işlemesi gibi titrek ve heyecanlıydı adımlarımSoluk soluğa şehrimin kaldırımlarını eziyorumZaman çeşmesinden kum saati, bir nehir gibi akıyor yüzümün derinliklerineBiliyorum sana gelirken, Ay ile yıldızlar uykudaYakamozlara uzanmış geceyi uyandırıp gözlerindeki baharları görmesinler diye sessiz ve derinden ilerlemeliyimDağlar çıkıyor önümeYorgunluğumu farketsem bir an, alnımın terini siliyor rüzgarSusasam, kan ter içindeki dudaklarıma sebillerden hayallerini içiriyorumDuvar gibi taşlar dizili önümdeSaçlarımdan köprüler kurdum puslu uçurumlaraGözlerim bir an zifiri karanlığa yenilecek olsa, gökyüzünün karanlığını kibrit aydınlığıyla aşıyorum

Baharın koynunda açan gelincikler gibi, vuslat kokan toprakta hasretini filizlendirip sana geliyorumGözlerine yağmur ıslaklıgında düşecegim birazdanPencerene düşüp Ay ile yıldızların kıskandığı gülüşlerine yaslanacağım gecenin karanlığa yaslandığı gibi Bahara küskün güllerin kıskandığı gözyaşlarından bir damla alıp kurak topraklarıma yüregini sereceğimGelsem de yanına, ne olur yanlış anlamaNe sabahı senin teninde karşılamak istiyorum ne de kirpiklerinde yanında uyumayıSadece saçlarının rahatca uyuması için kücük ve sıcak bir avuç oluyor yüreğimKırılacak saçlarını avuç içlerimde biriktirip güldesenli ciceklere bırakmak için sana geliyorumBiliyorum geldiğimde hafiften rüzgar esecek saçlarınaUyanır gibi olacaksın, o uykuya dalmış gözlerini cizecegim yüregimin başkentineYüzünün karanlığa inat aydınlığa bakan cizgilernii işleyeceğim kirpiklerimeYanına geldiğimde, kaç kez yüreğim saçlarını koklamak icin eğileyecek başucunaYarım kalacakDüşten öte hiçbir şey yaşanmayacak çünküEllerim suskunlugunu bozup saçlarını dokunmak isteyecekSaçlarına dokunursam bu düşten uyanacağım biliyorumUsulca ellerimi çekiyorum saçlarındanTokalarına bakakalıyor gözlerimYüregim ise hala baharımsı kokunda

Birazdan şafaklar düşecek bulutların arasındanKirpiklerinin ucuna güneş usulca eğilip sıcaklığını bırakacaklar dudaklarınaGitmeliyim yüreğimBiliyorum benim geldiğimi bir bilsen, uyur muydun geceye uzanıp ?Kıyamadım ki o tatlı uykunaKaldırıp seni, düşlerinden alıkoymaya kıyamadım işteÖyle tatlı gülümsüyordu ki; gözbebeklerine dalıp, hayallerimin Cennetinde seninle gezindim delicesineKıyısında hiçbir zaman kavuşamacağımız" vuslat denizinde " dalgaları ezdik yüreklerimizleKıyamadım seninle gezerken yüreğini düşlerinden uyandırmayıGitmeliyim hasretim- birazdan güneş gölgeleri ısıtacakBirazdan perdeyi araladığında kirpiklerini umuda çevirEllerini rüzgara uzat, parmak uçlarına en nadide ciceklerin tomurcuklarını sereceklerKirpiklerini ise bulutlara çevir, uyku mahmuru yüzünü ıslak yağmurların sıcak damlaları yıkayacakVe yüregini ise güneşe çevir gül yüzlüm; benim yerine güneş, seni yüreğinden öpecek

" Güneş, kirpiklerinden
Yağmur, gözbebeklerinden
Sevgi ise yüreğinden eksik olmasın"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com