Bitmeyen Bir Yolculuk Arzusu Benimki |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bitmeyen Bir Yolculuk Arzusu BenimkiHergün yeni umutlarla merhaba diyorum güneTakılıp mavi bir düşün peşine karışıyorum gökyüzüne Bazan hissettiğim tek şey bir bulantı Ne yüzler görmek, ne sesler duymak istiyorumHepsi her şey midemi bulandırıyor Islak yastığım bile yabancılaşıyor bazan Gözyaşlarım kurumuş üzerinde tuzlu lekeler bırakarak BİTMEYEN BİR YOLCULUK ARZUSU BENİMKİ En sona gitmek Düşünmeden, yolların kıvrımlarında bırakıp duygularımı en sona gitmek Uyumakta yetmiyor artık Uyanık gördüğüm kabuslar uykumda da bırakmıyor peşimi Ve korkuyorum Gecenin karanlığından, günün puslu gri aydınlığından da Yalnızlığıma sarılıyorum; tek huzurum İçimde bir boşluk, midemde korkunç bir ağrı ve bulantımla yaşıyorum Ağlamıyorum Korkuyorum Hayatımdan ve gelecekten yeni sözcüğünü siliyorum Her yeni aynı eskiye dönüşecek biliyorum Sakar bir çocuk misali dokunduğum her şeyi kırıyorum Dokunmaktan ve dokunulmaktan da korkuyorum Bir masal kahramanı olsaydım şayet kahinler yalnızlığa mahkum edildiğimi söylerdi Mahkum muyum sahiden ya da ödülüm mü bu benim Ne de olsa bir o var kalabalıkta, ıssızdaYalnızlık her yerde Mutluluk! Mutluluk; dağlarda bir avuç kardı elime aldığım anda eriyen Özgürlük! (Özgür müyüm?) Ve YALNIZ MIYIM? (yalnızım) Bir boşluğum her noktada Korkuyorum Kaçmak; zırhımı çıkarıp kaçmaya korkuyorum Düşünmekten ve uyumaktan da Gidip yol kıvrımlarına akıtmak istiyorum gözyaşlarımı BİTMEYEN BİR YOLCULUK ARZUSU BENİMKİ AMA GİTMEKTEN KORKUYORUM BİTMEYEN BİR YOLCULUK ARZUSU BENİMKİSİ |
|