07-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hep Bende Kal
Öylesine Bir Gündü , Yeni Değilde Sanki Geçmiş Günlerden Biriydi ,
Öyle Gibiydi   
Kaç Gece Beklemiştim Seni , Kaç Gece Koynuma Hasretini Alıp Uyumuştum
Kaç Gece Yanlızlık Sancısıyla Kıvranıp Durmuştum
Öyle Acımasızdı Ki Geceler , Gökteki Yıldızlar Yüreğime Atılan Birer Taş Gibi Gelmişti Bana
Yine De Herşeye Değerdi Bekleyişim Bütün Yollar Sana Çıkıyordu ;
Ama Ben Asıl Senin Yolunun Benimkiyle Kesişmesini Bekliyordum   
Aylar Geçmişti Hep Vardın ; Ama , Birtek O An Yanımdaydın
Biraz Yabancıydın Bana Biraz Tanıdık Şaşkındık , Şaşkınlığımız Çok Fazla Yansıyordu Yüzümüze
Göz Göze Gelmek Hiç Bu Kadar Zor Olmamıştı Bir Bakıştan Bin Anlam Çıkarmak Buna Denirdi İşte Yüzümüzde Birbirimize Ait İzler Arıyorduk Bakarken
Ne Çok Duymuştum Sesini ; Ama , Sanki Sen İlk Kez Konuşuyordun İlk Kez Söylediğin Cümleler Sahibiyle Bütünleşiyordu
Düştükçe Gülüşün Yüzüne , Sessiz Olan Herşey Konuşmuştu İçimde Yinede Sözler Bir Türlü Çıkmıyordu Ağzımdan Oysa Boynuna Sarılıp " Sen Aylardır Beklenen, Sen Aylardır Özlenensin" Demek İstiyordum Hava Serin Değildi Ama , Ben Titriyordum Kelimeler Hiç Bu Kadar Zor Olmamıştı Bana Ne Zaman Bir Şey Söylemeye Kalksam , Her Seferinde Birşey Oluyordu, Sözcükler Ağzımda Donuyordu
Sıcaktın , Dokunmasan Da Yansıtıyordun Biraz Önce Titreyen Ben Artık Terliyordum Aşktı Bu Biliyordum Ama Bunu Kendime Bile İtiraf Edemiyordum Farkında Değildin Belki , Belki Ben Belli Etmiyordum Ama Yıllardır Koruduğum , Yıllardır Kimseye Açmadığım Topraklarımı Çoktan Telim Almıştın Bile Sınırlarımdan İçeri Girmiştin Bir Kere Yüreğimin En Gizli En Kuytu Köşelerinde SEN Vardın Artık İtirazsızdım, BElli ki Mutluydum Belli ki Beni Şaşırtan Mutluluğun Ta KEndisiydi Harfleri Tükenmez Bir Kavuşmanın Alfabesindeydim Ve Ben Okumayı Sanki Yeniden Ögreniyordum Şimdi Bu Sevdayı Bana Yaşattığın İçin Kendimi Şanslı Hissediyorum " Ya Sen Olmasaydın" Diye Düşünmüyorum Çünkü Sen Varsın Çünkü SEn İçimdesin Çünkü SEn Benim Hayat Kaynağımsın 
Biliyormusun Çölde Bulabildiğim Bir Avuç Su Olsan Bitmeyesin Diye İçmem Seni 
Nerde Olursan Ol Benimle Kal, Ben Bu Yürek Attığı Sürece SENİNLEYİM  
|
|
|