Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevilmekmi, sevmekmi

Sevmekmi Sevilmekmi

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevmekmi Sevilmekmi

__________________________________________________ _____________________

Sevmek mi sevilmek mi ?

Arkadaşımı beklerken boş masa bulamamış bir amca, benim masama oturdu Sohbet etmeyi çok sevdiği anlaşılıyordu O konuşuyor ben yorum yapıyordum Emekli öğretmenmiş

Anılarını anlattı

Sonra gözümün içine bakarak:

- kizim sevmek mi istersin sevilmek mi? dedi

Ne cevap vereceğimi bilemedim

- İkisini istesem çok şey mi istemiş olurum?

- İkisi sunulmadı Sana sadece birini seçme hakkı veriliyor

Düşünüyorum düşünüyorum cevapsızım Sevilmek, evet çok güzel Sen sevmedikten sonra o seni sevse ne olur?

Ya sevmek? Eğer karşındakinin seni sevmediğini anlarsan, o da acı verir

Ben karşımdakinin beni sevmediğini öğrendiğimdeki acıyı tatmak pahasına da olsa sevmeyi seçtim

- Evet, cevabım SEVMEK Bu sorunun cevabını siz de verecek misiniz?

- Tabi kii kizim Bundan 35 yıl önce çok yakışıklıydım, bakma şimdi yaşlandım Hep sevildim Sonunda beni seven, ilerde seveceğimi düşündüğüm biri ile evlendim Ömrümün yarıdan fazlasını bir gün severim ümidiyle geçirdim Eşim beni çok sevdi Bir gün bile saygıda kusur etmedi Onu sevmediğimi hissetmesin diye çok uğraştım Geçen gün karımı toprağa verdik Ölmeden önceki son konuşmamızda bana "Sana çok teşekkür ederim, beni bu hayatta mutlu ettin, anne olmamı sağladın, beni bilerek hiç üzmedin Senin beni sevmeni sağlayamadım ama seni çok sevdim" dedi

Meğer anlamış onu sevmediğimi, aslında sevemediğimi

- Peki hiç aşık olmadınız mı?

- Oldum elbette

- Peki niye onunla evlenmediniz?

- Çünkü o başkasını seviyordu Ona söyleyemedim Onun için kızlarla hep gönül eğlendirdim Olmadı, ondan başkasını sevemedim

- Ne mutlu size ki sizi çok seven biri ile evlenmişsiniz

- Evet kizim, haklısın ama ben SEVİLMEK şıkkını seçtiğim için olmadı İstemeden ona da hakketiği mutluluğu yaşatamadım Sevilmeye doydum ama sevmeye

hala açım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com