Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gelen, mutlulukla, ölüm

Mutlulukla Gelen Ölüm

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mutlulukla Gelen Ölüm

Adam genç eşini çok seviyor,bir o kadarda kıskanıyordu öyleki iş yerinde yemek verildi i halde,her ö len o uzun yola ra men evine gidiyor,eşiyle birlikte yemek yiyorduKadın, eşinin sadece yemek yemek için geldi ini düşünüyorduBilmedi i bir şey vardı eşi kendisini kontrol ediyorduBu bilinmeyenle uzun süre birlikte yediler yemeklerini taa ki adam gelipte eşini evde bulamayana kadar

Kapıyı açıp seslendi eşine ses yokOdaları gezdi bir biryokyokyokTelefona sarıldı hemenKapalıydı kadının telefonuİrkildi birden"korktu um başıma geldi kesin aldatıyor beni" diye düşündüTanıdı ı herkesi aradı ailesi,arkadaşları,aile dostları,komşuları hiç kimse görmemişti kadını saatler geçiyor kadından ses çıkmıyorduAkşam oldu adam evin içinde ümitsiz ve karışmış düşüncelerle dönüp duruyorduSabahın ilk ışıklarıyla birlikte adam kararını vermişti boşanacaktı avukat arkadaşına giderek dava açtırdıKesin aldatmıştı kocasını ve dönmeye yüzü yoktu artık herşey bitmişti

Eve dönünce eşine ait ne varsa attı resimleri yırttı,elbiselerini yaktı,takılarını karşılıksız verdi bir eskiciye geriye sadece bir sevgililer günü kartı kalmıştı" hep seninimhep senin kalaca ım"yazıyordu üzerindeadam nefretle bakarak duvara astı kartı uzun uzun baktı elinde tuttu u içki kadehini sıktı ının farkında bile de ildiElleri kan içinde kalmıştı ama o görmüyordu bile

Telefonun sesini duydu unda ancak farketti elinin acıdı ını ve kan içinde kaldı ını açtı telefonu

ADAM __ buyrun dedi adam

TELEFONDAKİ __ iyi günler beyfendi beylerin evimi?

ADAM __ buyrun benim

TELEFONDAKİ __ ben hastanesinden arıyorum iki gün önce yaralı bir bayan getirdiler hastanemize henüz bugün kendine gelebildi sizin isminizi ö renebildik hemen gelebilirmisiniz?

Adam yı ıldı oldu u yere yanlış duymuş olabilirmiydi"kesin sevgilisi dövdü" dedi içinden gitmekle gitmemek arasında bocaladı birden sonra "gidip yüzüne tükürmeliyim"diye düşündüFırlayıp çıktı soka a attı ı adımların sesini duyuyordu sadece koştu,koştuHastaneye ulaştı ında nefesi tıkanmıştı danışmadan eşinin kaldı ı odanın numarasını ö rendi artık biliyorduki anlatılan do ruydu eşi yaralıydı ama neden?merdivenleri nasıl çıktı ını hatırlamıyorduKapıya geldi inde doktorları gördüKendisini tanıttı ve eşini görmek istedi ini söylediDoktorlardan birisi başını öne e di "başınız sa olsun eşinizi kurtaramadık dedi adam aldatılmışlı ın acısıylamı yoksa sevdi i içinmi bilinmez, bakamadı eşinin yüzüne son kez cenaze işlemlerini bile eşinin ailesine bıraktı

Aradan 10 gün geçmişti adam iyiden iyiye yıpranmış,çökmüş,sanki hayattan elini ete ini çekmişti devamlı duvarda asılı duran karta bakıyordu o arada kapı çaldıGenç bir kurye,büyük bir paket bıraktı kapının önüneGülümseyerek "do um gününüz kutlu olsun efendim eşiniz 10 gün önce ayırdı hediyenizi ve bugün için size teslim etmemizi tembihlediÇok şanslısınız beyfendi dedi ve çıkıp gitti ne yapmalıydı bilmiyordu adamAçtı kutuyu elleri titreyerek bir kazak vardı en üstte "çok be enmiştin bu taza ı ama bana elbise alabilmek için vazgeçmiştin bundan güle güle kullan aşkım" yazılı bir ka ıt iliştirilmişti bir paket daha vardı kutuda açtısaatti buYine bir yazı "eve gelece in zamanlar,geç kaldı ın her dakika ölüm gibiydiUmarım artık geç kalmazsın" en alttada bir kart vardıSanki sonunu biliyormuş gibiydi yazdıkları "son olacak belki belkide hep yanında,hep birlikte kutlayaca ızBizli nice yıllara aşkım"

Genç kadın,eşi için seçti i hediyeleri,do um gününde teslim edilmek üzere bırakmıştı ma azaya dönüşte şarjı bitti i için telefonu kapanmıştıYolun karşısındaki kulübeden eşini aramak istemişti merak etmesin diye ama hızla gelen arabayı farkedememişti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com