Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkın, fotoğrafı

Aşkın Fotoğrafı

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşkın Fotoğrafı

Mut'un bir dag koyunde dostlarla birlikte gezerken yasli bir kari kocayi gordum Baktim bir kanepenin uzerinde oturuyorlar Iyice yaklastigimda

tezekten yapilmis evlerinin bahcesinde oturduklari kanepenin bir tarafinin tamamen kirik oldugunu, kanepenin saglam tarafina sIkisarak

oturduklarini ve sohbet ettiklerini anladim

Yuzlerinde bir tebessum vardi

Kanapenin bir tarafi tamamen kirilmisti

Evin halinden ve kari kocanin kilik kiyafetinden maddi durumlarinin hic iyi olmadigi ve yeni bir kanepe alacak guclerinin olmadigi hemen

anlasiliyordu

Selamlastiktan sonra, 'Kanepe kirilmis' dedim Yasli adam buyuk bir bilgelikle cevap verdi, ' Biz de saglam tarafina oturuyoruz Yetiyor

bize'

Kadin da tamamladi, ' He ya yetiyor bize bak ne guzel oturuyoruz'

Sevdigimin elini daha sIki sIki tuttum

Oyle ya,' Ask bu kanepe neden kirik, neden yeni bir kanepe almiyoruz' diye dirdir etmek, sIkayet etmek yerine, 'Kanepenin saglam tarafini paylasmak'

degil midir?

Ve iste ekte yer alan bu fotogafi buyuterek evimin en gorunur yerine astim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com