İsmi Özlem Olsun Kızımızın |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İsmi Özlem Olsun KızımızınHer zaman olduğu gibi yine aklıma düştün be sevgili Sensiz geçen günleri saymaktan inan kendimi kaybettim Dön desem dönemezsin, gel desem gelemezsin Ne zaman kadar böyle sürecek bilmiyorum ama sana olan sevgim sonsuza kadar sürecek Bu yazıyı yazarken bizim şarkımızı açtım dinliyorum Hep bana çiçeğim derdin ya hep solmaktan korkardım Soldurdun bitirdin tükettin Zamanında çok çektirdim sana ama inan hiçbirini isteyerek yapmadım Sen hep geldin bana bitmesin diye ama bendeki inat ve gurur her şeye engel oldu Aşkımı, sevdamı doya doya yaşayamadım Ne sana doydum nede sevdama Hiç bitmesini istemedim ama şartlar öyle gerektirdi Keşke bu yazdıklarımı okuyabilsen Ama çok uzaklarda başka ellerdesin Aklıma geldikçe deli oluyorum, nefes alamıcakmışım gibi oluyoo Sonumun geldiğini düşünüyorum Acaba diyorum şimdiki kız benim gibi seviyomu seni Benim gibi bakabiliyomu gözlerinin içine Benim gibi kayboluyomu gözlerinin içinde Onunlada gidiyomusun her zaman gittiğimiz yere İkinize bize baktıkları gibi imrenerek bakıyolarmı Sevebiliyomusun onu benim kadar Yada o seviyomu benim seni sevdiğim kadar Sevemez sevdiğim sevemez Kimse benim seni sevdiğim kadar sevemez seni İçim çok acıyo murat yaptıklarım için sana çektirdiklerimin cezasını çekiyorum Ben senin kadar güçlü olamadım Umarım onunla mutlu olursun çokkk mutlu ol Kızımız olacaktıya ismini özlem koycaktık Vazgeçme kızın olursa ismini özlem koy Sana bebeğinle, eşinle mutluluklar Çok mutlu ol sevdiğimmm |
|