Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anneme, selam, söyle, uçurtma

Uçurtma Anneme De Selam Söyle

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uçurtma Anneme De Selam Söyle

Uçurtma Anneme De Selam Söyle - Yasemin Gülen

Kapı deliğinden içerde ne yaptığını görmeye çalışıyordumDolabı açtı ve bir kutu çıkardı sanırım içinde ilaç vardıAğzına sıktı derin derin nefes aldıBeni görmemesi için hemen odaya gidip televizyonun karşısına oturdum film bitmiştiAnnem geldi,istersen yatalım geç oldu yarın sana bir sürprizim var diyerek beni odama çıkardı

Yatağıma yattığımda gördüklerimin düş olduğunu,gerçek olmadığını düşünmeye çalıştım ama,gördüklerim gözümün önüne geliyordu

Annemin ağzına sıktığı sprey neydi acaba?

Neden kullanıyordu onu?

Çocuk olmanın verdiği saflıkla annemin yarın ki sürprizini düşünerek uykuya daldımSabah annem öpücüklerle uyandırdı beni

-annem:hadi uykucu bir an önce üzerini giyin pizza yemeye gidiyoruz

Çok sevinerek yatakta zıpladım,üzerimi giyinirkende;

-Çok mutluyum annecim pizzacıdan sonra belki parka gideriz

Annem neden olmasın diye onaylayınca havalara uçtum

Evden çıkarken annemin elini hep yanımda ol dermişçesine elini sımsıkı tuttumNihayet pizzacıya gelmiştik,annem benim mutluluğumu gördükçe onun da gözleri daha bir içten gülüyordu

Karnımızı doyurduktan sonra parkın yolunu tuttukParka babam vefat ettiğinden bu yana hiç gitmemiştik o yüzden,yolda ikimizi de hüzün kapladıÇünkü parka ilk defa babamsız geliyorduk ama,ikimizde bu hüznü birbirimizle paylaşmadık

Yol boyunca içimizde yaşadık,içimiz acıdı ama en azından konuşarak birbirimizin içini acıtmadık

Parka adım attığımızda gülen insanlar,hallerinden gayet memnun çocuklar,neşe ile dondurma yiyenler,şakalar yapanlar

Sözün kısası "mutluluk cennetine mi düştük?" demekten kendimi alamadımAcaba bu insanlar gerçekten içlerinde de mutlumuydular,bu kadar içten gülücükler saçmayı nasıl nasıl başarıyorlardıYa çok iyi rol yapıyorlar ya da gerçekten çok mutluydular

Hani bir öykü vardırBir adam geçimini sağlayabilmek için palyaço olurmuş suratını boyar,,kocaman ayakkabıları giyer,renkli renkli perukları takar sirk meydanına gidermiOradaki bütün insanları eğlendirir,gülmekten yerlere yatırırmışHüzünlü olanlar,gülmek isteyenler,dertlerinden kurtulmak isteyenler hep onu izlemeye giderlermişOnu izlerken kendilerini o kadar kaptırırlarmış ki gülmekten derdi tasayı unuturlarmışBir gün bu adamın kendisi bilge bir kişiye giderek çok mutsuz olduğunu,acı çektiğini söylemiş ve kendisini mutlu edeccek bir yol göstermesini istemişBunun üzerine bilge kişi bu yolun ilerisindeki sirkte bir palyaço var, o kadar komik ki bütün derdini unutur, kahkahalar atarsın oraya gitmeni öneririm demiş

Palyaço bilge kişinin yüzüne bakarak,

-O herkesi güldüren palyaço benim(demiş)

İşte acaba bu insanlarda mutlu görünüp içinde fırtınalar kopanlardan mı?İnsanları şöyle bir süzdükten sonra annemle birlikte balerine bindikÇok güzüeldi insan resmen uçuyor,gökyüzüne ve babama yaklaşıyor sanki elimi uzatsam tutuvercekmişim gibiDaha sonra ben trene binmek istedimBabamla geldiğimizde trene annem korktuğu için hep babamla binerdimEminim ki isteğim üzerine ikimizinde aklına bu geldi ben de daha fazla ısrar etmedimBirçok şeye daha bindikten ve eğlendikten sonra eve döndükİkimiz de çok yorgunduk ben televizyon seyretmek istedim ama annem erken yatmamı söyleyerek odama çıkardı

Annem beni yatırmadan önce sanki son kez sarılıyormuş gibi sımsıkı sarıldı ve yanağıma kocaman bir öpücük kondurduHadi bakalım uyu ben de şimdi yatacağım diyerek aşağıya indi

Gece gök gürlemeye başladı çok korkmuştum yağmurda başlamıştıDamlalar camıma her vurduğunda irkiliyordumAnnemin yanıma çoktan gelmesi gerekiyordu,her şimşek çakışında yanıma gelir "korkma birtanem ben yanındayım" derdiBen korkuyordum ama annem gelmiyordu,içimi garip bir sıkıntı kapladıYavaşça yatağımdan kalkıp annemin odasına gittim

Yasemin Gülen

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com