Hiç Noktam Kalmadı |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hiç Noktam KalmadıHiç Noktam Kalmadı - Hiç Noktam Kalmadı Hikaye Bilmiyorum benden önce de noktaların var mıydı hayata doldurulmayı bekleyen ya da benden önce de doldurur muydun boşluklarıya da bırakırmıydın kendi hallerine benim tüm noktalarım anlamsız kaldı sendeulaşamadım sanaanlatamadım kendimi öyle bir oyuna kapılmıştın ki göremedin benisevdigimi seni anlamadın hoş yaşının çocuguydunbelki de benim hatamdı anlamanı beklemek beni ummuştum sadece sessizce direndim dokunurum belki kalbine diye içinden bir yerlerden geçerim hissedersin beni belki birgün kalbindeyalnız kaldıgın bir anda bir tebessümde yüzüne vuran bir güneş huzmesinde ya da saçlarını karıştıran yaramaz bir rüzgarda olamadım senin yaramaz rüzgarın sen sert oyunların insanıydın sadece aşka aşık olmayı seven ağlamak hırpalanmak kandırılmak hep kovalamak isteyen aşkı öyle bilen öyle tanıyan çok sevdim acı çektim diyebilmek için belki de kimbilir oysa sevmek her zaman acı çekmek değildir oysa hep kovalanmaz aşk kimbilir kimler kandırdı senisana aşkı böyle öğrettiler kimler kırdı çocuk kalbini mutlulugunu çaldılarseni böyle uzaksoğukkararsız bir oyuncu yaptılar artık kendi oyununu bile şaşırangidemeyen kalamayan sevemeyen samimi bir sevgiye hazır olmayan kırmak üzmek ve affetmek oyununu seven her defasında egosuna yenilen sert oyunların insanıyaşının çocugu Ahhhiç anlamadın beni sevgimi yumuşaklığımı zayıflık sandınbilemedin defalarca anlatmaya çalıştım sana gemi halatlarını çözüp de gidene kadar yakalayabilirsin açıldıktan sonra enginlere bir daha aynı limana dönmez ki önemsemedintüm gemilerimi tek tek yolladın bıkmadan usanmadan kırdın beni he rseferinde parçaları toplayıp yine yüreğimi avuçlarına bıraktıminsafına hain çocuk ellerine an geldi parçalar o kadar küçüldüler ki ; onları toplarken hep ellerim kesildi sen benim yüreğimi kanattın artık senin için toplayacak hiç parçam kalmadı ve ellerimde kesiklerine açabileceğim yeni yerim hiç anlayamadığım bu oyununu sürdürebilmek için gücüm de sevmek sevdigini haklı çıkartmakmışanladımsen haklısın kabullendim sen ; güçlüsün umursamazsınsevmezsinvaz geçersin sadece senin kurallarınla oynanır aşk kabul ben bu oyunu kaybettim ve yokum bir sonraki ele olamadık aynı cümle içinde soluyamadık aynı aşkı seninle ve yok hiç beraber atacağımız kahkahamız gelecekte de artık seninle gülüşmek yokçince aşk şarkılarım da hepsini alıp gidiyorum hiç noktam kalmadı kendime ait doldurulmayı bekleyen bıraktım anlamsız kalsınlar şimdi geride kalan tüm noktalarımı hayata dostlara ve sana bırakıyorumgidiyorum Alıntı |
|