Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geceler, kararmayın

Kararmayın Geceler

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kararmayın Geceler

Kararmayın Geceler Yazısı - Kararmayın Geceler Hasan Binbuğa - Hasan Binbuğa Yazıları

Sizi çok seviyorum yanlış anlamayın, yolunuza taş koymaya da niyetli değilim sizi yaşamak sanki tek yeteneğimmiş gibi geliyor Sizlerin yanında kendimi huzur içinde ve sevdiklerimi tatlı tatlı dinler gibi bir atmosfere giriyorum Bana en yakın olan emin olun sizsiniz

Lakin bunun bir de aması var Çünkü sizi çok sevmeme rağmen gelirken yanınızda otamatik olarak gelen başka şeyler de oluyor ama ben onları yaşamaktan artık bıktım Lütfen sevgimin bir değeri varsa eğer onları da getirmeyinama siz de biliyorsunuz ki onlar sizden ayrılmaz bir bütün ,öyle değil mi peki o zaman ben ne yapacağım

O zaman o zaman, benim için ifade etmesi iç yakıcı ama; siz de gelmeyinnedenini tekrar tekrar açıklamak zor ama yine de sizlere açıklayacağım çünkü siz geceler geldiğinizde, mutsuzluğu, yalnızlığı, kimsesizliği, tek başına kırık dökük yaşayanların anılarını da getiriyorsunuz gündüzken bunları fark etmiyoruz meşgaleler arasında ne yaptığımızı bile hatırlayamıyoruz

Hele bir öğle arası var ki beyin tamamen bloke oluyor Ama ama ama hava şöyle bir ikindiye kayınca gökyüzü yanaklarına kızıllıkları çalınca korkmaya başlıyorum biliyorum ki, yine kendimle baş başa kalacağım dinginleşen gecede birkaç saat de olsa üzüntülerin fragmanları kafamın içinde formüle yarışları yapacaklar hele ki bir de hafta sonuysa ve yatmayı da unutmuşsam, gecenin o sessizliğinde hayatın tekrar özet halinde yaşanması öyle can yakıcı ki

Her defasında anlatacağım diye başlıyorum işte böyle kesiliyorum acaba üzüntüyü yaşamak anlatmaktan daha mı kolay ya da tekrar hayallere mi dalmaya başladım bilemiyorumher halde gece kapıyı tokmaklıyor İçimde onun korkusu çoktan geldiğine göre yoksa perdeler de kapalı olduğuna göre nereden bileceğim ki

Hasan Binbuğa

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com