Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bozmak, büyü, için, yöntem

Büyü Bozmak İçin Bir Yöntem Daha

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

mefta Nickli Üyeden Alıntı

Ben size daha kolay bir yöntem söyliyeyim Kafadan kan aldırmak büyü musallat Allah ın izni ile hepsini bozar ayrıca çok sevapdır

kafadan kan almaktaki kastınız sanırım hacamat hacamat buyunun etkisini azaltır ama cözmez büyü tesbitinden sonra çözüm bulunup çözülene kadar ki sürecte etkisini azaltmak için yapılabilir bunuda ancak profesyonel haccamlara yaptırınız peygamber efendimizin sunnetidir ancak vucudun herhangibir yerinden değil belli noktalardan alınır cok faydalıdır bizzat yaptıran ve faydasını gören biri olarak tavsiye ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

mevsimsiz Nickli Üyeden Alıntı

Kafama jiletle hafif bir çizik atıp azıcık kan gelsede olur mu?

olmaz, kendine zarar verirsin
zamanları var ayın hareketlerine göre kanın vucutta bir devri daimi var ona dikkat edilecek
işlemden en az 3 gün önce tüm hayvani gıdaları kesmen lazım
bir de kan akmak değil de şöyle vakumlu bir şeyle çekilerek çıkması lazım
cunku kafa derisicildin diger kısımları gibi değil, kesmekle kan akmıyor vakum lazım- ben yaptırdım çünkü ordan biliyorum
internette satılan şu çinlilerin ürettigi plastik vakum kaplarından almıştım
inanın onunla kafadan kan akmadı bir sürü cizmesine ragmen
mecbur kalıp hacamat yapan kadıncagızın vitrininden süs cam bardaklarını rica edip çıkartıp (diğer bardakların agzı büyük oluyor saçımı daha çok kesmesi gerekicekti)
içine ispirtolu pamuk koyduk da ancak öyle kan akıtabildik çıkmıyodu
korkulacak birşey yok, herkes yaptırsın derim

--- Sonraki mesaj ---

mefta Nickli Üyeden Alıntı

Ben size daha kolay bir yöntem söyliyeyim Kafadan kan aldırmak büyü musallat Allah ın izni ile hepsini bozar ayrıca çok sevapdır

kardeşim doğru söylemişsiniz bana da yaptılar çok iyi birşey gerçekten
saçlarımı azcık kestiler gerçi ilk kesildiginde de çok belli olmuyordu ama şu an bile yaptırabilirim
yani saç için tereddüt etmeyin yapanı bir güzel uyarın saçı çok kesme bir tek yerden al 1 bardak agzı kadar yerden fazlasını lütfen kesme diye
ve başına birini dikin
kendince kesmesin saçınızı fazladan
fayda görürsünüz zarar görmezsiniz sünnettir ayrıca
hacamat yapılırken ayetel kürsi felak nas tevbe suresinin son ayetlerini
ali imran 154 , bakara 102, yunus suresi 81-82 ayetleri
ve baska ayetler okumustum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Ayetleri inkar eden yok sevgili kamil
Hastalıklar ve şifa bir sebeb ve vesileye baglanmıştır,Kimine bir fatiha ile kimine ot ile,kimine tıb ile verir
Veren Sadece ALLAH tır,dr -ot,enerji seansları bir vesiledir sebebtir
Enerji ise Hz Ademin yaratıldıgından beri kullarına sundgu nimetlerden biridir
Yazılan ayet ve sureler muska haline getirmek dinde varmıdır?var ise hangi dinde vardır?
Bozmak için yapılacak yöntemler bir okumak-hasta kişi negatif varlıklar tarafından etki altına alındıgından okutturmazlar,okunan yerdede duramazlar
Burada bahsi edilen enerji calışmalarının büyü bozmak için etken oldugudur
Bildiğin konuda alimsin,bilmediğin konuda cahilsin tartışması varmı
İlim nerede (Çin de) dahi olsa alınız (hş)

Alimler bildiklerini,cahiller bilmediklerini konuşur

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

başkasına uygulanırken; sağ elini büyülü kişinin ağzına doğru tut ibrahim suresının 42 ve 52ayetini müminün suresının 97 ve188 ayetlerini en son nas ve felak oku sonra elını büyülü olduguna ınandıgın kısıye dogru tut açık şekilde ve elının ıcıne bakmasını söyle eğer hastada büyü varsa büyünün yapılışı sebebi ile elinin içine bakamaz yada bazı şekiller görür daha sonra 1 bardak suya besmele ile 7 kez ayetel kürsi oku 7 defada saffat suresının ılk ilk 10 ayetını oku arkasına 7 felak 7 nas okunur bu su hastaya içirilir büyü cin ne varsa allahın izniyle gıder

kişi bu uygulamayı kendine yapacaksa en son tuzlu su içip kussun lütfen allahın izniyle gittiğini anliycaksınız sağ baş parmağınızada 2 veya 3 delik açın iğneyle hafif bir şekilde ayak parmağınız olcak oradanda çıkar gider

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com