Tespih ile Yapılan Çevirgel |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tespih ile Yapılan Çevirgel*ness* Nickli Üyeden Alıntı iki gece cevirgel,11 adım,313 ayet-el kürsi,2-3 kez istihare,sonra 2-3 kez yasin ile dua ettim,44 kez bi dua vardı onu ettim,valla hatırlayamadıklarım da var ama hep te kalpten inanarak yaptım ya ben diorum ki allahım sen ol dersen olur,o zaman lütfen ya aklımdan beynimden sil at acımı dindir,ya da nolur hayırlı bi şekilde tez zamanda geri döndür,ama olan biten bişey yok ben bekliyorum bigün olur umuduyla allah yardımıcımız olsun,sevda acısı cekçek çok zormuş gerçekten haksız oldugum suçlu oldugum bi tarafta yok,niye bittiğini bile bilmiorum,inşallah tez zamanda hatasını anlar da gelir hiç deilse özür diler Bu şekilde anlamsızca yapılan dualar sadece biryakarış olurBismillahla başlayan ve anlatımına göre aynı tespih duası ve namazını andıran bu ifade çevirgel değildirkarıştırmayın Çevirgelin anlatımını yaptım konu içinde var ve bu dua şu kadarokunacak bu kadar okunacak diye bir şeyde yokadabına göre 1 kere okuyun yeter |
06-27-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tespih ile Yapılan ÇevirgelORKİDE Nickli Üyeden Alıntı başka neler yaptın iki gece cevirgel,11 adım,313 ayet-el kürsi,2-3 kez istihare,sonra 2-3 kez yasin ile dua ettim,44 kez bi dua vardı onu ettim,valla hatırlayamadıklarım da var ama hep te kalpten inanarak yaptım ya ben diorum ki allahım sen ol dersen olur,o zaman lütfen ya aklımdan beynimden sil at acımı dindir,ya da nolur hayırlı bi şekilde tez zamanda geri döndür,ama olan biten bişey yok ben bekliyorum bigün olur umuduyla allah yardımıcımız olsun,sevda acısı cekçek çok zormuş gerçekten haksız oldugum suçlu oldugum bi tarafta yok,niye bittiğini bile bilmiorum,inşallah tez zamanda hatasını anlar da gelir hiç deilse özür diler |
06-27-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tespih ile Yapılan ÇevirgelBence yaptığın büyü olmadıktan sonra, bir sakıncası yok xeryo Çünkü sen dua ile karşıdakinin iradesine el koymazsın Sen sadece onu Allah' tan dilersin Allah ta hayırlı ise nasip eder inşallah Bence tabi bu benim fikrim, evli olmayan ve birini seven insan o kişi için Allah' a dua etmesi, evli olan fakat eşini kendisine bağlamak için büyü yaptırandan daha masumdur Adı üstünde dua sen dileğini Allah' ın izni ile istersin |
06-27-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tespih ile Yapılan Çevirgelbunu yapıp da dileği gerçekleşen bi arkadaş varsa nasıl başladığını anlatabilir mi? yani aslında nasıl yapılacağını anladım fakat başlangıcı konusunda kafam karışıtı ilk olarak 1de besmele çekiyoruz sonra ikinciye mi geçiyoruz? ama o zaman 1yi sadece 1kere yapmış oluyoruz yani 1de geri dönmeden 2ye geçiliyor eğer normalde 1-2 2-1 diye hep geriye dönülüyorsa 1-1 diye de 1yi yaptıktan sonra bi geriye dönmeliyiz gibi geldi bana ayyy çok karıştı yaaa ilk nasıl başlamak lazım bi açıklayan olursa çok sevinirim |
06-27-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tespih ile Yapılan ÇevirgelArkadaşlar yaptığım ve etkisini gördüğüm bir formülü yazıyorum sizeAma biraz meşakatliumarım iyi niyetleriniz kabul olur 99luk tespihi alıp önce sevdiğiniz ve dönmesini istediğiniz kişiyi anne adıyla beraber anarak niyetinizi söylüyorsunuz sonra Bismillahirrahmanirrahîm deyip tespihten bir tane atıyorsunuz Bismillahirrahmanirrahîm deyip ikinciyi atıyorsunuz sonra tekrar Bismillahirrahmanirrahîm deyip geri dönüyorsunuz en başa hep çekerken ve dönerken Bismillahirrahmanirrahîm deniyoryani 1 2 3 4 5 okudunuz geri dönüyorsunuz 5 4 3 2 1 hep en başa döneceksiniz 99 a kadar devam edeceksiniz zaten bir süre sonra inanılmaz yoğunlaşılıyorKolay gelsin |
|