Okul için saç modelleri |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Okul için saç modelleri… Hem de en uzunu sadece 5 dakikada! Tüm saçlar için 3 dakika 1 adım: Saçlarını ıslatıp bakım kremi sürdükten sonra arkadan ör ve tel tokayla topla 2adım: Üniformana uygun renkteki bir saç bandını takıp alttan sabitleştir 3adım: Saçlarına son olarak bozulmaması için jöle sür veya sprey sık Düz saçlar için 2 dakika 1adım: Saçlarının hacimli görünmesi için kuruyken tarayıp bolca spreyle 2 adım: Ön taraftaki saçlarını birkaç tel tokayla fazla sıkmadan topla 3adım: Saçlarının bozulmaması için üzerine bolca sprey sık Dalgalı saçlar için 5 dakika 1 adım: Sprey ile ıslattığın saçlarına elektriklenmemesi için durulanmayan bakım kremi uygula 2 adım: Aralardan gelişigüzel aldığın tutamları örüp uçlarına küçük lastik tokalar tak 3 adım: Saçlarının bozulmaması için üzerine bolca sprey sık Kıvırcık saçlar için 2 dakika 1adım: Islattığın saçlarına jöle sürüp kıvırcıkların belirginleşmesi için iyice dağıt 2adım: Arkadan aldığın bir tutamı diğer kalın tutamın etrafında döndürüp tel tokayla sabitleştir 3adım: Saçlarının daha yumuşak olması için elektriklenmeyi önleyici bir serum veya krem sür Orta boy saçlar için 1adım: Hafifçe ıslattığın saçlarına kabarmaması için elektriklenmeyi önleyici bir krem sür 2adım: Öndeki saçlarını şu sıralar çok moda olan nostaljik taraklarla arkadan topla 3adım: Son olarak kabarmaması için üzerine sprey sık ve köpük sürerek şekillendir |
|