Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
part, time

Part Time İş Nedir

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Part Time İş Nedir

Okul ve diğer aktivitelerinizle birlikte yürütebileceğiniz part time işler, size potansiyel kariyer alanları ve ideal mesleğinize uygunluğunuz konusunda fikir verir, tecrübe kazanmanızı sağlar, “ben kendi paramı kendim kazanıyorum” edasıyla göğsünüzü gere gere yürümenize yardımcı olur Part-time işler, zamanı kullanma kabiliyetini artıran, gerçek hayatla ilgili tecrübeler kazanmanızı sağlayan, CV’nizde şık durarak geleceğinizde önemli bir rol oynayıp, para kazanmanıza yarayan mükemmel fırsatlardır

Kuru bir tanım yapmak gerekirse: genel çalışma saatleri, çalıştığı birimdeki aylık veya haftalık normal çalışma saatinin %70’inden az olan kişiler part-time elemanlardır Çoğunluğu öğrenci olan part-time çalışanlar, işe alım sürecinde deneyimin büyük önem taşıması nedeniyle, kariyerleri için ilk adımı atmış kişilerdir Part-time işler, mevcut iş olanaklarını araştırmak ve iş çevresinde yer edinmek adına birebirdir Kariyer amaçlarınıza uymasa bile part-time işlerden kendinizi geliştirmek adına pek çok şey öğrenebilirsiniz Belli saatlerde ofiste çalışarak yapabileceğiniz işlerin yanı sıra evden yürütebileceğiniz işler de mevcut

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com