GÖrev DaĞilimi Yapildi.. |
02-02-2007 | #1 |
rebellious23
|
GÖrev DaĞilimi Yapildi..Beşiktaş'ta 28 Ocak Pazar günü yapılan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda seçilen yeni yönetim kurulu, görev dağılımı yaptı Yıldırım Demirören başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Ertuğrul Kumcuoğlu'nun ikinci başkanlığa, Celal Kolot futbol şube sorumluluğuna getirildi Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda görev dağılımı yaparken, kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Yıldırım Demirören'in başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Ertuğrul Kumcuoğlu'nun ikinci başkanlığa, Celal Kolot'un da futbol şube sorumluluğuna getirildiği bildirildi Yeni yönetimde görev dağılımı şu şekilde yapıldı: Ertuğrul Kumcuoğlu (İkinci Başkan) Kenan Öner (Genel Sekreter) Ertunç Soğancıoğlu (Asbaşkan, Mali İşler Sorumlusu, Sayman) Levent Erdoğan (Asbaşkan, Hukuk İşleri ve Dernekler Sorumlusu) Behçet Ümitlen (Asbaşkan, Jimnastik ve Atletizm Şubelerinden Sorumlu) Numan Ceyhan (Asbaşkan, Sponsorluklardan, İdari İşlerden ve Yeni Projelerden Sorumlu) Celal Kolot (Futbol Şube Sorumlusu) Halim Aydın (Altyapı Sorumlusu) Hüseyin Yücel (Tesisler, Bedensel Engelliler ve Güreş Şubelerinden Sorumlu) İlhan Durusoy (Yatırımlardan Sorumlu) Gülnaz Arsel (İletişimden Sorumlu Basın Sözcüsü) Bülent Deriş (Voleybol, Hentbol, Kürek ve Boks Şubelerinden Sorumlu) Nedim Sarsmaz (Spor Okullarından Sorumlu) Emir Tamer (Satranç, Briç, Masa Tenisi Şubelerinden Sorumlu) Murat Çelik (Ankara Temsilcisi ve Protokol) Hakan Aksoy (Pazarlama ve Store) Şeref Yalçın (Basketboldan Sorumlu) Mario Berk (Dış İlişkilerden Sorumlu) İcra Kurulu: Başkan: Kenan Öner Üyeler: Ertunç Soğancıoğlu, Levent Erdoğan, Behçet Ümitlen, Celal Kolot, Numan Ceyhan |
|