Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
araştirmaci, dünyanın, enderun, insanı, mükemmel

Dünyanın En Mükemmel İnsanı (ENDERÛN & ARAŞTIRMACI)

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dünyanın En Mükemmel İnsanı (ENDERÛN & ARAŞTIRMACI)

DÜNYANIN EN MÜKEMMEL İNSANI!

HZ RESUL HAKKINDA BATILI AYDINLARIN BAZI SÖZLERİ:
Thomas Carlyle:’İnsanlar her şeyden daha fazla Muhammed’e kulak vermelidir Diğer bütün sözler, onun karşısında boş sözlerdir
ProfDrH Mones:’O’nun her sözü bir vecizedir
Jane Pelo:’O’nun davasında heyecanı asildi
Aleksi Lovazon:’O Allah tarafından gönderilmiş bir hak peygamberdir
G’la Faytt:’Ey şanlı arap!Aşk olsun sanaAdaletin ta kendisini bulmuşsun
Raymons Leronge:’14 asır geçmesine rağmen Hz Muhammed bu zamanın tek rehberi,tek hidayet resulüdür
Sosyolog VDEratsen:’Ben şahsen Hz Muhammed’in hayranıyım
ProfJules Masserman:’Bütün zamanların en büyük lideri Muhammed idi
ProfDr Michael Hart:Muhammed tarihte dini ve dünyevi açılandan en üstün başarıya ulaşmış tek kişidir
Tolstoy: Muhammed, hürmet ve saygıya fazlasıyla lâyıktır
Gibson: Hz Muhammed’i sevmeyenler onu yeterince tanımayanlardır
Dostyoyevski: Büyük İslâm Peygamberi yüce yaratıcının katına çıkıp onunla buluşmuştur Ben Mirac’a bütün kalbimle inanıyorum
B Smith: Büyük liderlerin hayat ve karakterleri ile yapılan eleştiriler İslâm Peygamberi için yapılamaz
Prens Bismark: Senin asrında yaşayamadığımdan dolayı çok üzgünüm Ey Muhammed Kur’an Allah’ın kitabıdır İnsanlık senin gibi bir kabiliyeti bir defa görmüş bir daha göremeyecektir Ben senin önünde hürmet ve saygı ile eğilirim
Geothe: Hiç kimse Muhammed’in kurallarından daha ileri bir adım atamaz Biz Avrupa Milletleri medeni imkânlarımıza rağmen Hz Muhammed’in son basamağına varmış olduğu merdivenin daha ilk basamağındayız Şüphe yok ki bu yarışmada kimse onu geçemeyecektir
Shebol: Hz Muhammed insan olması itibari ile bütün insanlık onunla övünür Biz Avrupa’lılar 2000 sene sonra onun kıymetine ve hakikatine yetişsek en mesut ve en bahtiyar nesiller oluruz
Bernard Shaw: Ben bu hayret uyandırıcı insanın hayatını inceledim Benim görüşüme göre onu insanlığın kurtarıcısı olarak tanımamız lâzımdır
Voltaire: Türk kardeşime diyeceğim ki; senin dinin bana çok saygı değer bir din görünüyor senin dinin çok asil
Lamartine: İnsan büyüklüğü hangi ölçüyle ölçülürse ölçülsün acaba ondan daha büyük bir insan bulunur mu?
Knematirul: Herkesin itiraf etmekten çekindiği şeyi ben haykırıyorum Hz Muhammed hiç kimse ile kıyaslanamayacak kadar büyük bir devrimcidir
YUKARIDAKİ BATILI AYDINLAR KADAR İSLAM PEYGAMBERİNE OBJEKTİF YAKLAŞABİLSEK VE O'NU ÖRNEK ALABİLSEK YETER !

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com