|
|
Konu Araçları |
başvururum, bloomberg, eski, kanal, kelime, oyununa |
Bloomberg HT (Eski Kanal 1) Kelime Oyunu'na Nasıl Başvururum? |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bloomberg HT (Eski Kanal 1) Kelime Oyunu'na Nasıl Başvururum?Eski Kanal 1′de yeni Bloomberg HT kanalında yer alan Kelime Oyunu yarışmasına katılmak ister miydiniz? Kelime Oyunu Kuralları Nelerdir ? Yarışmada 4 dk içinde cevapları bilmeniz isteniyor Her birinden 2 adet olmak üzere, sırasıyla 4,5,6,7,8,9 ve 10 harfli kelimelerden oluşan sorular geliyor karşınıza Amacınız, minimum harf desteği alarak kelimeleri bulmaktır Eğer tıkanırsanız HARF LÜTFEN diyerek rasgele bir harf açtırabilirsiniz, ama bu alacağınız harf puanından 100 puan eksiltecektir Bu jokeri olabildiğince az kullanmaya çalışın Eğer soruya yanlış cevap verirseniz, açılmamış harf x 100 kadar puan kaybediyorsunuz Eğer soruya doğru cevap verirseniz açılmamış harf sayısı x 100 puan kazanıyorsunuz Başvuru Nasıl Yapılır ? Kelime Oyunu programı yarışmasına katılmak için yapmanız gereken şu şekilde bir mail atmak : 1- Öncelikle E-Posta (mail) hesabınızı açın Gönderilecek kısma kelimeoyunu@bloomberghtcom yazıyoruz 2- Konu kısmına “YARIŞMA BAŞVURU” gibi birşey yazabilirsiniz 3- Mail içeriği olarak kısa bir özgeçmiş yazıyorsunuz Örneğin; MERHABA 19… YILINDA İSTANBUL ……………… DOĞDUM İLKOKUL VE ORTAOKULU ……… OKUDUM LİSE ÖĞRENİMİMİ ………………YAPTIM ………… ÜNİVERSİTESİ ………………………… BÖLÜMÜNDE OKUDUM ASKERLİK GÖREVİMİ ……… OLARAK YAPTIM 2 YILDIR ……… ÇALIŞIYORUM EVLİYİM ……………………… İLÇESİNDE KENDİMİZE AİT EVDE OTURMAKTAYIM YARIŞMAYI SÜREKLİ BEĞENEREK İZLİYORUM VE BU HEYACANI SİZİNLE BEN DE YAŞAMAK İSTİYORUM SAYGILARIMLA, ADINIZ SOYADINIZ Tel : 05… 111 11 11 4- Son olarak bir tane de fotoğrafınızı ekliyorsunuz İşte bu kadar Artık yapmanız gereken şey Koordinatör Devrim beyin sizi aramasını beklemek Bol Şanslar YARIŞMANIN ÖDÜLÜ KAÇ TL? Kelime oyunu yarışmasında ödül(para) kazanmak şöyle oluyor: 1- Öncelikle yarıştığınız gün birinci olmalısınız 2- Bunun ardından 1 hafta boyunca sizin gibi günün birincisi olanlar (5 tane gün birincisi) , tekrar yarışıyor ve haftanın birincisi belli oluyor 3- Bundan sonra bir ay boyunca (5 hafta aslında) bu şekilde haftanın birincileri çıkıyor Yani 5 tane haftanın birincisi 4- Son olarak da bu 5 tane hafta birincisi yarışıyor ve en yüksek puan alan ayın birincisi oluyor ve ödül olarak da kaç puan aldıysa o kadar para kazanıyorMesela 7000 puan aldınız ve birinci oldunuz 7000 TL kazanıyorsunuz Ne dersiniz pek kolay gözükmüyor dimi? İyi şanslar |
|