![]() |
Kaybettiğim Seni Bulmaya Gidiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaybettiğim Seni Bulmaya GidiyorumKaybettiğim seni bulmaya gidiyorum karaya vurmasına razıyken tüm gemilerimin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() umutlarım vardı herşeyden önce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonra geçmişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oysa mavi yolculuklar not edecektim seyir defterime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben dünyaları senin önüne serecekken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oysa gitmek istememiştim ben hiç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben güneşi odana ışık diye koyacekken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oysa ben bilirim seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seni bu kadar değiştiren neydi bilmiyorum ![]() ![]() ![]() diğer yarımken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seni tek bir bakışından anlayan ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bırak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sanırım orda kaldın sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bakma ardına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YUREGIMIN YARISI BIR TEK SENIN HAKKINDI SIMDI YANIMDA SEN OLMALIYDIN |
![]() |
![]() |
|