Helal Etmiyorum Hakkımı Sana |
06-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Helal Etmiyorum Hakkımı SanaYüreğime yangınlar bırakan bu satırları ister sitem say , ister öylesine karalanmış cümleler… Farketmez ! Artık sana dair hiç bir şey fark etmez ! Hayatımın en mühim şeylerini acımadan mühimsizleştiren sen! Geleceğime ait kurduğum hayallerin arasına korkuları sıkıştıran sen! En sevdiğim şarkıların notalarını , zehir tadında melodilere dönüştüren sen! Söylesene ; Kaç fasıllık ömrüm vardı ki zaten ,bir çırpıda yaktın mazimi , yıkıp geçtin yaşanmamış istikbalimi… İçimde biriktirdiklerim korkutsun seni ! Gözünden akacak olan yaşlar aleve çevirdiğin zamanımın yangınını söndürmeyecek biliyorum Ama canın yansın istiyorum “ CANIN YANSIN !!! “ Yok saydığın bir mazinin hesabını soramam elbet Lakin sakın aklından çıkarma ! Acıların sinesine bıraktığın yarınlarımın vebali yakandadır! Söyleyecek,haykıracak,yazacak çok şeyim olmasına rağmen nihai duyguma ***ürecek birkaç cümleyle noktalıyorum karalanmış cümlelerimi İyi oku , iyi dinle , iyi hisset… Seslenişim olmayan vicdanına Ne bu dünyada ne de öte tarafta Helal etmiyorum hakkımı sana !!! alıntı |
|