Hiç Sevmiyorumki Seni |
06-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hiç Sevmiyorumki SeniHİÇ SEVMİYORUM Kİ SENİ Hiç sevmiyorum ki seni Gözlerinin güzelliği Bakışlarının vuruculuğundan bana ne Ben sevmiyorum ki seni Kim demiş geceleri uyuyamıyorum diye Bal gibide uyuyorum işte Hem sabaha karşı uyumam her sebepten olabilir Senden olduğunu nerden biliyorsun Hiç sevmiyorum ki seni Saçının bir teline dünyaları vermek de nerden çıktı Kaldırımları arşınlamam seni görmek için değil ki Evinin önü olması da tamamen bir tesadüf Hiç sevmiyorum ki seni Midemdeki acıda sigaradan Sonra seni sevsem; Yanaklarına gül takıp sana şiir yazmaz mıydım Hiç sevmiyorum ki seni Adının bir harf fazla olması tek üstünlüğündür benden Gözlerimde yaş mı gördün Canım o sevinçtendir Hiç sevmiyorum ki seni Öyle olsa kıskanmaz mıydım seni Nede olsa etrafında bir sürü adam var Seni onlardan kıskanmaz mıydım Hiç sevmiyorum ki seni Evrenin en güzel kızı olabilirsin Hatta Afrodit’ten bile Tenin tenime değdiğinde kendimden bile geçebilirim Ama dedim ya Hiç sevmiyorum ki seni Hiç sevmiyorum ki seni İstersen bunu bağıra bağıra söylerim Ama yalnız sana Çünkü ben yalnız seni sevmiyorum alıntı |
|