Kesinlikle Uygundur Yasalara(DÖRT) |
06-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kesinlikle Uygundur Yasalara(DÖRT)Öncelikle yürekten teşekkürler 2005-2010 arasında kaleme alınan Doğruları ve gerçekleri sunan derin manalı yazılarımı Son noktaya kadar dikkatlice okuyanlara Ve tebrikler tam manayı layıkıyla anlayanlara Arkadaş! şu gerçek çok iyi bilinsin ki Tutkun yüreğimin yazdıkları Uygundur dünyanın tüm yasalarına Çünkü siyasi,ideolojik bir durum yok İsim,soy isim verip bu,şu,o Salako akıllıdır,Hanzo akıllıdır deme yok Onların yerine ne var İki yarımküredeki bazıları,milyonlarca insan,nüfusun yarısı Nüfusun çeyreği,bazıları,onlarcası,yüzlercesi,insanl arın yarısı Ayrıca yazılanlar sarı çizmeli Şaban Ağa Kısaca yarası olan gocunur misali Zaten bu işler böyle olur;böyle olmazsa tabiki suç teşkil eder Ayrıca birçok yerde yapılmış yorum Artık doğru veya yanlış okuyan kişinin yorumlamasına bağlı Kimi helal olsun çok doğru demiş der Kimi katılmıyorum yanlış demiş der Kimiyse aklım almıyor ben yorum yapmıyorum der Sonuçta göreceli bir durum Ama bazı şeyler değişmez bunlar ve niceleri kesindir Mesela herkes evlenecek diye kural yok Kim olursa olsun herkesin ektiğini biçeceği Her insanın hata yapabileceği,kimsenin dört dörtlük olmadığı Mesela iki yarımküredeki bazılarının Para,menfaat,gurur,kıskançlık kurbanı olduğu Bazılarınınsa el ne der bizenin esiri olduğu Mesela aklın yaratılmasının sınırlı olduğu Ve her şeyi alamayacağı Daha neler neler Seven arkadaş! şu gerçekler de çok iyi bilinsin ki Kalemimde sadece Türkiye'de yaşayanlar yok İki yarımkürede yaşayanlar yani tüm dünya var Örnekler ve benzetmeler de ona göre yapılmıştır Dikkatlice bakılırsa birçok yerde geçiyor Amerika,israil,Rusya,Japonya,Çin,Nijerya,Almanya, F ransa Arjantin,Brezilya kısaca tüm dünya Ayrım yok birlik beraberlik var Çünkü ortada siyasi,ideolojik bir durum yok Ortada aşk var,sevgi var,tutkun bir yürek var Çok farklı bir felsefe var Ortada dünyalık durumlar var; tabiki okumayı bilene Tabiki doğru düşünmeyi bilene Sığ düşüncelerden kurtulup Aklını layıkıyla kullanamayan biri çıkıp Nerde bu 2005-2010 arasında birçok şeyi söyleyen uzman gibi uzmanlar Nerde 4 seven,zeki Bilim Adamı,PİŞMAN OLAN BİR UZMAN Nerde bu 2005-2010 arasında konuşan Seven,zeki Doktorlar vs diyebilir Kardeşim tüm dünyayı nasıl dolaşacaksın Hangi birini arayıp bulacaksın Hem bazıları görevi bıraktıysa bazıları korkudan ya da başka sebeplerden ortaya çıkmıyorsa benim suçum ne Bazılarıysa bir trafik kazasında, bir uçak kazasında öldüyse vs benim suçum ne Mezardaki adam nasıl çıksın konuşsun Nasıl tüm gerçekleri ve doğruları anlatsın Peki nerden biliyorum Bazı Uzmanların,bazı Bilim adamlarının vs 2005-2010 arasında konuştuklarını Bunun cevabı Çıkalım Dünya Televizyonlarına 5'te var Tabiki doğru düşünmeyi bilene Hem bazı gerçeklerin,doğruların ispatlanmasına gerek yok Bazı gerçekleri,doğruları televizyonlar gösteriyor Gazeteler,dergiler yıllardır yazıyor Tabiki doğru düşünmeyi bilene,bakmayı bilene Ne diyelim nüfusun yarısı uyuyor ayakta Nüfusun çeyreğindeyse utanma,onur yok asla! Milyonlarcası paranın,menfaatin,gururun,kıskançlığın esiri Milyonlarcası el ne der bizenin kurbanı Milyonlarcasıysa birçok konuda doğru düşünmeyi bilmiyor ki Bazılarıysa kraldan çok kralcı Yıllardır yalanla dolanla,sahte makyajla kandırıyorlar dünyayı |
|