Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1949, abdullah, aymaz

Abdullah Aymaz ( 1949)

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Abdullah Aymaz ( 1949)

1949 yılında Kütahya'nın Emet ilçesi Hacımahmut Köyü'nde doğdu İlkokulu, Hacımahmut Köyü'nde okudu İmam Hatip Lisesi ve Yüksek İslâm Enstitüsü'nü İzmir'de okudu Lise yıllarında, Gurbet dergisinde yazıları yayınlandı Tire ve İzmir'de öğretmenlik yaptı 1978'de yayınlanmaya başlayan, Sızıntı dergisinde, yazıları yayınlandı Özel vakıf idareciliği ve eğitim hizmetlerinde bulundu 1988 yılından bu yana gazetecilik yapmaktadır İsmail Yediler, Hüseyin Bayram, Safvet Senih gibi müstear isimlerle kitaplar neşretti Zaman gazetesi Genel Yayın Yönetmen Yardımcılığı'nda bulundu

ESERLERİ:

1- Yaratılış ve Kader, 2- Peygamberler, 3- Kaderin ilmi isbatı, 4- Ölüm ve Diriliş, 5- Kur'an ve İlimler, 6- Zeka Tomrukları, 7- Hep taze mucize, 8- İbadetlerin Getirdikleri, 9- Ruhlar ve Ötesi, 10- Şüpheler üzerine, 11- Sen Yusuf musun?, 12- Kelimeler Armonisi, 13- Hadislerin Işığında Hadiseler, 14- Onlar Yıldız Gibiydiler, 15- Duyduklarım, Gördüklerim, 16- Hatıralar Işığında, 17- Mercan Mağaraları, 18- Gaybın Haberleri, 19- Hikmet,20- Dışa Yansıyan İç Dünyamız (1-2), 21- Miraç Şehsuvarı, 22- Hücre Devleti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com