Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
görenoğlu, mehmet, nuri

Mehmet Nuri Görenoğlu

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mehmet Nuri Görenoğlu

MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı

1955 Van doğumludur İlk Okulu Van'da Orta Okulu İstanbul'da Oruçgazi Orta Okulunda, Liseyi İstanbul Pertevniyal Lisesi'nde okuduktan sonra , Ankara Gazi Üniversitesi'nden Elektrik Mühendisi olarak mezun olmuştur İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Ensititüsünün Uluslararası İşletme programından mezun olduktan sonra aynı Fakültenin Finans Yüksek Lisans programına devam etmiştir1992 Yılında MÜSİAD'a üye olmuştur ve 1994 yılından bu yana Yönetim Kurulunda görev alan GÖRENOĞLU 1999 yılında Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilmiştir İngilizce bilir Evli 2 çocuk babasıdır

Ticari Faliyetleri :

1 Mizan Oluklu Mukavva AŞ Ortak ve Yöneticisi

Diğer Sosyal Falietleri :

UTESAV YönBşkYrd

İlim Yayma Cemiyeti Üyesi

Elektrik Mühendisleri Odası Üyesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com