Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başaran, secih

Secih Başaran

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Secih Başaran

1969 YILINDA SİİRT’TE DOĞDUM

Evli ve iki çocuk babasıyım Öğrenimimi sırasıyla Sakıp Beygo İlkokulu, İskenderpaşa İlkokulu, Neslişah Ortaokulu ve Fatih Ticaret Lisesi’nde okuyarak tamamladım Lise son sınıfta yuriçi ve yurtdışı faaliyetleri olan ülkemizin saygın bir grubunda çalışma hayatına atıldım 20 senedir bu grubun çeşitli kademelerinde görev yaptım Halen bu grubun bünyesindeki bir işletmenin yöneticiliğini yapmaktayım

Partiler bu güne kadar oy toplamak için ağırlıklı olarak belli bir kitleye odaklanmakta, Sağcı-solcu, laik-antilaik ve değişik etnik grupların edebiyatını yapıp toplumu bölmekten başka bir şey yapmıyorlar Proje üreterek siyaset yapmak yerine, bugüne kadar olumlu bir neticesi alınmamış bir yolu tercih ediyorlar

Bütün bunlara rağmen gönlünüzde oy vereceğiniz adres belliyse ülkemiz adına hayırlı olsun ama kararsızsanız oyunuza talibim Bu diğer adaylardan çekinmemden değil, sizin fikir ve düşüncelerinize olan saygımdandır Çünkü bizim insanımız genelde takım tutar gibi parti tutma düşüncesindedir, bu sebepten dolayı bağımsız aday olmaya karar verdim

Bağımsız aday olarak karşınıza çıkmamın sebebi, yukarıda belirttiğim hususlar ve partilerde aday belirleme kriterlerinin tamamıyle maddi güç, ahbap dost ilişkisine bağlı oluşundandır Parti vitrininde yer alacak kadar tanınmıyorsanız veya maddi gücünüz üst düzeyde propaganda harcaması yapmaya müsait değilse listeye girmeniz çok güçtür Bende ihtimali zayıf olsa da olabilecek bir işe kalkışmayı, olmayacak bir işe tercih ederim Ben siyasetçi değilim, fakat çok çalışmayı seven biri olarak karşınıza çıkıyorum

Siz seçmenlere yapamayacağım hiçbir sözü vermek istemem, yapacağım tek şey çok çalışıp, yapabileceğim işlerin mutluluğunu sizinle paylaşmak olacaktır

22 TEMMUZ SEÇİMİNİN ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLMASINI DİLERİM

EVET !

KARARSIZSANIZ !

YALANLARDAN BIKTIYSANIZ!

ORTAMIN DÜZELMESİNDEN ÜMİTSİZSENİZ !

ÜMİTLERİNİZİ YEŞERTMEK ADINA OYUNUZA TALİBİM

SAYGILARIMLA,

SECİH BAŞARAN

İSTANBUL 3 BÖLGE BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com