Cevap : Yeni Tasarım Hakkındaki Görüşleriniz |
11-20-2011 | #16 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Yeni Tasarım Hakkındaki GörüşlerinizSon olarak bugün alt forumlara ait olan ikonları kaldırarak yalnızca ana forumlarda bu sistemin kullanılmasına karar verdim Şu an için bazı forumların resimleri olmasa da, performans açısında çok olumlu bir gelişme olduğunu söyleyebilirim Ayrıca resimleri bu şekilde daha büyük kullanma şanşımız olduğu için, amacına biraz daha uygun bir etki yarattığını düşünüyorum Eğer varsa bu konuda da değerli görüşlerinizi almak isterim |
11-21-2011 | #17 |
Sevilay
|
Cevap : Yeni Tasarım Hakkındaki GörüşlerinizSitenin son haline bayıldım, en güzel forum bilgenesil diyebiliriz artık(: Ellerine sağlık sevgili KAPLAN |
11-22-2011 | #18 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Yeni Tasarım Hakkındaki GörüşlerinizEğer herhangi bir aksilik olmazsa 27 Kasım 2011 tarihi itibariyle forumsinsinet adıyla yayın hayatımıza devam etmeye başlayacağız Tüm ailemizin bilgisine, |
12-13-2011 | #19 | |
dejavu2009
|
Cevap : Yeni Tasarım Hakkındaki GörüşlerinizAlıntı:
05-21-2012 | #20 |
peri
|
Cevap : Yeni Tasarım Hakkındaki GörüşlerinizEllerinize saqlık ben öteki temaya alışık olduğumdan sanki bana öteki tema daha hoş geliyodu emeklerinze saqlık
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
|