Tüptür, Tüp... |
09-21-2011 | #1 |
GöKKuŞaĞı
|
Tüptür, Tüp...Mitçi: Öncelikle sizlere merhaba diyorum, tanıştığımıza memnun oldum Bu ekibin yeni üyesiyim Burada olmaktan dolayı memnuniyetimi ifade ediyorum Ve teşekkür ediyorum Terörist: Sağolun Öbür terörist: Bugün size kısa bir şey hazırlasak, nasıl olabilir? Öbür Mitçi: Altı buçuğa kadar yetiştirebilirseniz… Ama ne olur on beş sayfa yazmayın, gözünüzü seveyim Terörist: Yok, kısa yazacağız Öbür Mitçi: Hakikaten kısa yazmayı bilmiyorsunuz Bakın çok samimi söylüyorum, sıkıntı içine giriyoruz, adam sindire sindire okuma derdinde, oturuyor bir buçuk saat okuyor Biz de mutfak kadar yerin içerisinde boş boş oturuyoruz O okuyor, biz oturuyoruz Onun da yazması maşallah yarım saat, kırk beş dakika sürüyor Ona da yalvarıyoruz, ne olur kısa yaz diye Mitçi: Hem sizden hem sayın Öcalan’dan, yani bizim perspektifimiz bu sürecin kesintisiz devam ettirilmesi Terörist: Sağolun Öbür Mitçi: Yani en ulvi şeyi kaçırıyoruz, yemek saati geçti Öbür terörist: Yemekte de konuşuruz, nasıl isterseniz Terörist: İsterseniz ara verelim Mitçi: Yemekten sonra Terörist: Bizim güçler Türkiye’nin her tarafında var, onu söyleyelim… Öbür Mitçi: Biliyoruz biliyoruz, metropolleri patlayıcılarla doldurdunuz Terörist: Yok canım Öbür Mitçi: Hepsini biliyoruz, Ankara Kızılay… Artık siz de biliyorsunuz Yılmaz Özdil