2 Yıllık Borsa ve Finans Bölümü Taban Puanları |
07-07-2011 | #1 |
Şengül Şirin
|
2 Yıllık Borsa ve Finans Bölümü Taban Puanları2 Yıllık Borsa ve Finans Bölümü Taban Puanları Üniversiteye giriş sınavlarının ardından hayatınızın en önemli ve bütün hayatınızı etkileyecek bir karar vereceksinizSizlere en iyi şekilde yardımcı olmak için Borsa ve Finans bölümüne yerleşmek isteyenlere aşağıda taban puanlarını, kontenjanları ve bölümün puan türünü sunuyoruzVeriler Borsa ve Finans 2 yıllık yüksekokul eğitimine ait bilgilerdir ve geçen sene yapılan sınav sonuçlarına göre hazırlanmıştır Borsa ve Finans okumak isteyen öğrenciler için verilen tablodan kesin ve kapsamlı bir bilgiye ulaşabilirsiniz 2011 Yılı Borsa ve Finansı Bölümü Taban Puanları Bölüm Üniversite Fakülte/ Yüksekokul Puan Türü Kont Yerl Yerleştir Öncelikli En Küçük Genel Kont Taban Puanı Borsa ve Finans Beykent Üniv (İstanbul) Meslek YO ea-1 60 60 190,014 Borsa ve Finans İlke Eğitim Ve Sağlık Vakfı (Nevşehir) Kapadokya Meslek YO ea-1 30 30 181,298 Borsa ve Finans Kocaeli Üniv Gebze Meslek YO ea-1 30 30 2007,2,1,90 58,868 Borsa ve Finans Kavram Eğitim Vakfı (İstanbul) İstanbul Kavram Meslek YO ea-1 54 17 Borsa ve Finans (Burslu) Kavram Eğitim Vakfı (İstanbul) İstanbul Kavram Meslek YO ea-1 6 6 1990,2,2,72 60,56 Borsa ve Finans (İÖ) Beykent Üniv (İstanbul) Meslek YO ea-1 60 24