TRT'nin Stadyum'u Yine Değişti! |
01-13-2011 | #1 |
Şengül Şirin
|
TRT'nin Stadyum'u Yine Değişti!5 yıldır TRT'nin deneyimli spikerleri Erdoğan Arıkan ve Kerem Öncel'in sunumuyla karşımıza gelen Stadyum programı, sezon ortasında büyük değişikliğe uğradı Bir prodüksiyon şirketi ile yapılan anlaşma gereğince, TRT'nin lokomotif programı Stadyum, dış yapım olarak sezonun ikinci yarısına başlayacak Milliyet TV eleştirmeni Sina Koloğlu, konuyu bu günkü köşesinden şöyle duyurdu: ‘Stadyum’ dış yapım oluyor TRT böyle bir karar vermiş Dış yapımcı arkadaşlar da Ersin Düzen’i getirmişler ‘Staydum’un başına Hakan Şükür kalıyor (Tersi olsa şaşardım!) Sergen Yalçın’ı da TRT’ye getiren ‘dış yapımcı’! Metin Tekin’in durumu belli değilmiş ‘Dış yapımcı’ Erdoğan Arıkan’ı istememiş Anlaşılan ‘Stadyum’un TRT ile bir ilgisi kalmadı Bir tane programları vardı Onun da bütün olayı maç özetlerini vermesi ve Erdoğan Arıkan’dı Yapılan sadece badana ve boya Doğrusu, gelen yorumcuların yorumlarını hiç izlemedim Ya da önem vermedim Sadece özet görüntülere baktım Bir de Erdoğan Arıkan’ın sunuşlarına Sergen Yalçın bakışı, duruşu ile ‘cin fikirli ama inandırıcı olmayan’ bir profil çizdi her daim Okay Karacan bir ara geldi ‘Stadyum’a Şimdi Ersin Düzen Bazı programlar, bazı isimlerle özdeşleşir Ersin Düzen de şanssız bu anlamda Ama ‘Stadyum’ yine Digitürk’ü olmayanların geniş maç özetlerini izleyeceği bir program olmaya devam edecek Sadece o kadar!