Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Köşe Yazıları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başbakan, eğer, istifa, zaman

Bir Başbakan Ne Zaman İstifa Eder?

Eski 06-24-2010   #1
GöKKuŞaĞı

Bir Başbakan Ne Zaman İstifa Eder?

A) İsrail’in “vururuz” açıklamasına karşın, Mavi Marmara Yardım Gemisi’ne insanları doldurup ölüme gönderdiği zaman ve 9 vatandaşı göz göre göre öldürüldüğü zaman!

B) İşsizliğin yüzde yirmiye vardığı, iş yerlerinin teker teker kapısına kilit vurulduğu bir ortamda”Kriz teğet geçti…” diyebildiği zaman!

C) Bir taraftan İsrail’le “can ciğer kuzu sarması olup”, askeri, siyasi ve ekonomik ilişkilere tam gaz devam ederken diğer taraftan, “One Minute”, “Katil İsrail” diyerek İsrail’e sözüm ona kafa tuttuğu zaman!

D)”İsrail Filistin’de Müslümanları katlediyor!” diye İsrail’e bağırıp çağırırken, ABD’nin Irak’ta 15 milyon Müslümanı katletmesine seyirci kaldığı zaman!

E) ABD’nin bir dediğini iki etmeyip, “ABD bizim stratejik ortağımızdır” diye nutuk atarken, ABD’nin askerlerimizin başına “çuval” geçirmeleri karşısında sessiz kaldığı zaman!

F) Yetersiz delillerle, haksız ithamlarla, uzayan davalarla, insanlık dışı uyugulamalarla devam eden bir yargı sürecinde “işine gelmeyen” mahkeme kararlarını, “Yargıya güvenim kalmadı…” diyerek protesto ettiği zaman!

F) “Açılım” diye tutturup, terörle “müzakere” edip, İki ayda 50′den fazla şehit verildiği zaman!

İnşallah Üniveriste Sınavı’nda böyle bir soru sorulmaz?
Çünkü, “çağdaş” ve” demokratik” ülkelerde herbiri istifa nedeni olabilecek bu seçeneklerin hiçbiri bizim ülkemizde bırakın istifayı “özür” nedeni bile değildir?
“Türkiye demokratikleşiyor! Türkiye özgürleşiyor! Halkımız bilinçleniyor!” diye tutturan LİBOŞ ve YALAKA medyadan birileri bana yukarıdaki sorunun cevabını verebilir mi?

Not: Sakın bana “geçmişte de Türkiye’de büyük problemler vardı ama hiçbir başbakan istifa etmedi…” diye cevap vermeyin; çünkü ben geçmişteki onursuzluklardan değil, “cevval!”, “cesur!”, “halk adamı!”, “onurlu!” Recep Bey’den bahsediyorum!!!

Sinan MEYDAN

GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali
GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Bir Başbakan Ne Zaman İstifa Eder?

Eski 06-24-2010   #2
ysnkrks

Cevap : Bir Başbakan Ne Zaman İstifa Eder?

“Açılım” diye tutturup, terörle “müzakere” edip, İki ayda 50′den fazla şehit verildiği zaman! (Çok doğru)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com