|
|
Konu Araçları |
anlatım, digital, kullanımı, photorescue, professional, resimli |
Digital PhotoRescue Professional Kullanımı (Resimli Anlatım) |
05-16-2010 | #1 |
Sünger Bob
|
Digital PhotoRescue Professional Kullanımı (Resimli Anlatım)Kayıp Dosyaları Kurtarma Bilgisayarınızda kayıtlı olan dosyalarınız sizin çok değerli olabiliyorBazen bütün anılarınızı, bazen yılların birikimini, bazen de bütün çalışmalarınız…Bu dosyalar kimi zaman bilerek kimi zaman da bilmeyerek silinebiliyorKimi zaman sizin dalgınlığınıza geliyor kimi zamanda anlamayan birinin yada çocukların kurbanı olabiliyor Bu dosyaları geri dönüşüm kutusuna gönderilmeden silindiği zaman kurtarmak aslında kısmen mümkün Bu amaç için geliştirilen kurtarma programları tamamen silinen dosyaları tekrar kullanılabilir hale getirebiliyorİşte o programlardan biri… Digital PhotoRescue Pro İle Kayıp Dosya Bulma Digital PhotoREscue Pro CD/DVD, sabit disk ve mobil cihazlar gibi farklı cihazlardan kayıp dosyaları bulmanıza imkan veriyor Yazılımın kurtarabileceği dosya türleri; GIF (gif) Bitmap (bmp) JPEG (jpg, jpeg) RAW (raw) Fuji-Film CCD-RAW(raf) PNG (png) Corel Draw (cdr) Windows Metafile (wmf) True Type Font (ttf) PaintShop Pro (psp) Photoshop (psd) Postscript (eps) Tagged (tiff) Icon File (ico) Xerox Image Format (xif) Macromedia Flash (fla) MPEG (mpg, mpe, mpeg, mp4) QuickTime Movie (mov) AVI (avi) Windows Audio (wav) Resimli Anlatım Digital PhotoRescue Pro 55 İndir Download |
|