Cazibe - Raven Hart |
02-12-2010 | #1 |
peri
|
Cazibe - Raven HartCazibe - Raven Hart Kitabın künyesi Yayınevi Yakamoz Yayın Dağıtım Çevirmen Selim YENİÇERİ Baskı 1 - İstanbul Şubat 2010 Karton Kapak Kitap Kağıdı 368 Sayfa Ürün Detayı Barkod : 9786053841548 ISBN : Ebat : 135 cm x 21 cm Ürünün Kategorileri Edebiyat > Dünya Edebiyatı Kitap hakkında “Şüpheci ¤¤¤¤i HavalıEğlenceli Publishers Weekly “Savannah’ın Gölgeleri serisine Anita Blakes fanları gerçekten âşık olacak” Deborah Smith New York Times çok satan yazar “Yeni bir yazar olması bakımından çok iyi bir çıkış…” The Book Club Forum “Karanlık çekici oldukça erotik; Raven Hart ustaca yazılmış bu hikâyede bu destekleri kullanır” L A Banks The Vampire Huntress Legends serisinin yazarı “Bütün vampir âşıklarına bu kitabı öneriyorum” Rosie Bindra Romanca Junkies “Edepsiz ve hoş! Kitabı bu yönleriyle sevdim! Komik gerçekçi ölçüde betimsel ve saçma olmadan yaratıcı… Bu çalışmanın oluşmasında benim de katkım var” Shannon Johnson Heart Dergisi Kitap kapağı
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
|