|
|
Konu Araçları |
aralarında, göçmen, konuşmalar, kuşların, yaşanan |
Göçmen Kuşların Aralarında Yaşanan Konuşmalar |
01-30-2010 | #1 |
Şengül Şirin
|
Göçmen Kuşların Aralarında Yaşanan KonuşmalarAbi biz şimdi V şeklinde uçuyoruz ya, bu kanatlarımızın yarattığı hava boşluğu sayesinde daha hızlı gidiyoruz Bu sinerji olayı anlıyor musun? - Ohooo be güzelim İyice sardın geyiğe ha!! Afrika'ya kadar işimiz var seninle anlaşıldı - Ahh ah ne vardı bi leyleğe varacak Evlendik evleneli bi yerde oturamadık Bu genç yaşta senin yüzünden göçüp gittim valla - Sus be Neriman!!Bugüne bugün V'nin başı olmuş bi adamın karısısın Yılda iki kere de dünya seyahatine çıkıyoruz işte daha ne istiyorsun?' - Abi şimdi ne yapıcam ben ya? Sıra geldi geçtik öne, olduk V'nin başı Derslerde uyur musun al işte! Ne taraftaydı bu Afrika şimdi? - Çökün çökün ilerde çevirme var - Abi anladık reenkarnasyon geçirdin, bir önceki hayatında minibüs şoförüydün de artık leyleksin Alışsan artık diyorum - Ne oldu sana ne oldu böyle? Nerde o eski taş fırın leyleği, bir anda oldun light leylek - Ne mırıldanıp duruyorsun kendi kendine Namık? Ne var karını sırtında taşıyorsan?! Şurada ne kaldı Afrika'ya Dırdırlanma oyarım o gözlerini valla - W şeklinde uçmakta nereden çıktı şimdi? Bırakın özentiliği aslınıza dönün - Komedi Dükkanı'nın bu haftaki bölümünü de seyredip öyle göçseydik Şekip! - Saçmalama Nurten Yaza dönünce tekrarını verirler nasılsa o zaman izlersin - Uçakla gitseydik ne olurdu sanki be abi? - Kanadının körü olurdu Bu kadar kişiyiz, uçak kaç paraya gelir senin haberin var mı? O zaman tam göçeriz işte - Kapayın şu cep telefonunu Uçuş süresince yasak kardeşim Kaç kere söylicez - Abi ne olur bir kerede ben öne geçeyim - hadi sen de Geçen sefer bi hata ettik seni öne geçirdik, uyuya kaldın Senin yüzünden az daha kutuplara gidiyorduk En arkaya hadee - Biraz alçaktan gidemez miyiz?! Başım dönüyor da - Olur, hatta istersen yürüyerek göçelim Çok bozuldu gençlik çook Biz böyle miydik be hey gidi hey - Ooops leyleği havada gördüm ya, olay bitmiştir, bu sene kesin çok gezicem - Bu gerzeği atın dışarı - Ya abi, keşke okuldayken Türkçe derslerine daha çok takılsaydım V nasıl bi şeydi? Hangi harften sonra geliyordu acaba? Abi hiç olmazsa ligin ilk yarısı bitseydi de öyle göçseydik - Saçmalamaaaa Uçmana bak - Bari göçerken Şükrü Saraçoğlu'nun üstünden geçemez miyiz? Kanaryamın Malatya'yla maçı var, skor kaç kaç çok merak ediyorum - Aaa bu da nesi? Kuş desem değil, Uçak hiç değil Süpermen olmasın sakın - Yettim arkadaşlar binlerce kilometre uçmaktan yorulmuşsunuzdur siz şimdi Atlayın bakalım sırtıma - Yaşasın Süper kahramanımız Göç-meeeeen