![]() |
Dokunma Kirli Ellerinle Bu Satırlara |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Dokunma Kirli Ellerinle Bu SatırlaraBunlar gözyaşıyla yazılmış satırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Dokunma Kirli Ellerinle Bu Satırlara |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Dokunma Kirli Ellerinle Bu SatırlaraGözyaşı, çok karamsarca yazılmış bir yazı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Dokunma Kirli Ellerinle Bu SatırlaraTeşekkür ederim yorumun için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
yagmur34
|
![]() Cevap : Dokunma Kirli Ellerinle Bu SatırlaraÇok güzel bir yazı ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Dokunma Kirli Ellerinle Bu SatırlaraTeşekkür ederim yağmur34 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
acılımerwe
|
![]() Cevap : Dokunma Kirli Ellerinle Bu Satırlaraçok güselmiş yha
GÖZYAŞLARIMI İÇİME AKITIYORUM ARTIK İÇİMDE SAKLIYORUM YAŞANMIŞLIKLARI GERİDE KALANLARI UNUTUYORUM ARTIK UNUTUYORUM SENDEN BANA KALANLARI SEVDİĞİMİ BİLE SÖYLEYEMEZKEN KENDİME KORKUYORUM SENİ SEVMEKTEN HER GECE BIRAKMAK İSTİYORUM SENİ GEÇMİŞTE UNUTMAK VE YOL ALMAK GELECEĞE !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Dokunma Kirli Ellerinle Bu SatırlaraTeşekürler beğenmene sevindim acılımerwe |
![]() |
![]() |
|