& Yeni Oyun !! Şeytan Diyorr Kiii !!! & |
06-23-2008 | #1 |
b@ron
|
& Yeni Oyun !! Şeytan Diyorr Kiii !!! &Sayın Forum sinsi sakinleri Bu oyun da :wallbash:kafası bozulanlar için açılıyor Ben Başlatayım Şeytan diyor ki şu pc yi kaldır at balkondan aşağı:wallbash:(iyice yavaşladı) sizin ne kafanızı:wallbash:?
06-23-2008 | #2 |
vili
|
Cevap : & Yeni OYUN !! Şeytan Diyorr Kiii !!! &şeytan hep bişeyler diyor ama şu sıralar fena halde bunu dior:S şeytan diorki; Ona ''kaç günden beri msne giripte nie konuşmuyosun'' die sor
07-07-2009 | #3 |
1die
|
Cevap : & Yeni OYUN !! Şeytan Diyorr Kiii !!! &şeytan diyorki: arka komşunun evini yak bi gece
07-25-2009 | #4 |
|
Cevap : & Yeni OYUN !! Şeytan Diyorr Kiii !!! &Şeytan diyor ki:Git yanaş şuna anlat aklından geçenleri:)
|
Cevap : & Yeni OYUN !! Şeytan Diyorr Kiii !!! & |
07-28-2009 | #5 |
delishhhh
|
Cevap : & Yeni OYUN !! Şeytan Diyorr Kiii !!! &şeytan diyorki artık evine dön herkesi bırak tek başına dön |
Cevap : & Yeni Oyun !! Şeytan Diyorr Kiii !!! & |
07-30-2009 | #6 |
Aragorn561
|
Cevap : & Yeni Oyun !! Şeytan Diyorr Kiii !!! &Şeytan diyorki yanaş şuna Adını anma sataş şuna Deli kader seni karşıma çıkaracakmı bilen yok :D:D:DE:D:D:D:D:D ama şeytanı ben dinlemiyorum (serdarcımı hiç dinlemiyorum :D:D)
07-30-2009 | #7 |
inci_tanesi
|
Cevap : & Yeni Oyun !! Şeytan Diyorr Kiii !!! &şeytan şimdilik bişe demio bana =)
07-30-2009 | #8 |
izmirlihuso
|
Cevap : & Yeni Oyun !! Şeytan Diyorr Kiii !!! &ya arkadaşlar nasıl konuşmayı beceriyonuz bana bişey demiyoo bu şeytann:) |
01-19-2010 | #9 |
grietas
|
Cevap : & Yeni Oyun !! Şeytan Diyorr Kiii !!! &şeytan diyor ki: Al bileti git İstanbul'a:D:D
01-19-2010 | #10 |
Aragorn561
|
Cevap : & Yeni Oyun !! Şeytan Diyorr Kiii !!! &şeytan diyo ara aileyi söle herşeyi (ama yemez :D) |
01-20-2010 | #11 |
Yar'e
|
Cevap : & Yeni Oyun !! Şeytan Diyorr Kiii !!! &bu şeytan hiç susmuyor ki; bıdı bıdı bıdı artık söylediklerini de karıştırıyorum bi git başımdan yaa
~ Seven, sevdiğinin sözünü, başkalarının sözüne tercih eder ~ Seven, sevdiğinin sohbetini, başkalarının sohbetine tercih eder ~ Seven, sevdiğini memnun etmeyi, başkalarını memnun etmeye tercih eder İmam Gazâli (ra)
|
|