Kadınlara Neden Silah Verilmez |
01-19-2010 | #1 |
VANDETTA
|
Kadınlara Neden Silah Verilmez[FLASH]http://wwwizlesenecom/embedplayerswf?video=1496669" wmode="window" bgcolor="#000000" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" menu="false[/FLASH] İzlesenecom : Video - kadına neden silah verilmez :?
01-19-2010 | #2 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Kadınlara Neden Silah Verilmezİzlerken oldukça keyif aldım :) Ancak Karadeniz kadınını listenin dışında tutmak gerek |
Cevap : Kadınlara Neden Silah Verilmez |
01-19-2010 | #3 |
Aragorn561
|
Cevap : Kadınlara Neden Silah Verilmezsakın vermeyin silah milah zevk için kurşuna dizerler valla teşekkürler kaplan abi ve VANDETTA abi
01-19-2010 | #4 |
VANDETTA
|
Cevap : Kadınlara Neden Silah VerilmezValla bir ara bizimkileri bunların dışında tutmak lazım diye bi not düşmek gelmişti içimde KAPLAN,neyseki benim üşengeçliğimi sen tamamladın Ama yeri gelmişken kendimin bi rezilliğini anlatmak istiyorum; Askerden 2-3 sene önce 4 kafadar oturuyoruz saat 7 gibi dedik hadi gidelim Of'a çıktık yola gittik,dönüşte araba bulamadık bizimkileri de arayamıyoruz,giderken izin vermezler diye kaçarak gitmiştik,yaklaşık 7 km yolu kah o çay fabrikasının köpeği saldıracak kah buradan bi çakal çıkacak diye diye yürüdük gecenin 11:00 den sonra,ana yoldan içeri döndük artık tırmanıyoruz tam evi anayoldan yukarı yarıladık birine denk geldik düğün varmış bir yerde oda fırsattan istifade almış eline bombalıyı saydırıyor yanaşdım sa as siz kimun uşasunuz kimlerdensunuz sorularını geçince,dayı silahında güzelmiş dedim,istersen at dedi dodurdu verdi ama elime bombalıyı ilk defa alıyorum ilk herifi gördüğümde silahı çapraz şekilde belinin hizasında tutuyordu bende öyle yaptım ve tetiği çektim saniye içerisinde bacağımda bir ağrıki sormayın ama çaktırmıyorum herife uzattım silahı boşalt boşalt hepsini diyo,yok dayı yaaa sanada fazla zararımız dokunmasın dedim,bilmiyor ki herif bacak pert olmuş,iyi geceler diyip virajı dönünce yandım uşaklar diyip eve kadar sek sek oynar gibi çıktım,diyeceğim o ki bu videodaki teyzem kadar olamadım o zamanlar:) Ama söylemesi ayıp M1'le acemi birliğinde birinciydim |
01-19-2010 | #5 |
KRDNZ
|
Cevap : Kadınlara Neden Silah VerilmezKöyde evinde erkek olmayan kadınlar silah atıyorlardı her akşam etraftaki yabani hayvanları kaçırmak için Bende bir karadenizliyim amaaaa yanımda bi erkek olmadan asla cesaret edemem herhalde:) |
01-19-2010 | #6 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Kadınlara Neden Silah Verilmez:) Sen bizleri güldürdün, Allah da seni güldürsün Sevgili Vandetta Öyle durumlarda şüphesiz delikanlılıktan aman vermemek en güzeli :) Dahası o silahı çoğu kişinin eline versen, bacağı dağıtmak bir yana kafayı da gözü de yarabilirdi :) |
|