Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bukowskiden, charles, söylemler

Charles Bukowski'den Söylemler

Eski 01-14-2010   #1
Yar'e

Charles Bukowski'den Söylemler

__yalnız kalmaktan daha kötü şeyler de vardır hayatta ama genellikle bir ömür alır bunun farkına varmak o zaman da çok geçtir ve çok geçten daha kötü bir şey yoktur hayatta

__en iyilerimizin sonu genellikle kendi ellerinden olur, sırf uzaklaşmak için

__dünya bana göre değildi, ben dünyaya göre değildim

__yalnızlık bir lütuftur, diğerleri ise sabrınızın gerçekte ne kadar yapmak istediğinizin sınanmasıdır

__bazen sert biri oluyorum ama tadıma baksanız hala tatlı bütün mesele söylemeye korkuyor olmam hani sevgiliniz size beni sevdiğini söyle der de söyleyemezsiniz ya aynen öyle

__siz dünyayı kurtarın, ben de nasıl kurtardığınızı yazayım

__en iyi adamlar yalnızken güçlüdür

__seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu, diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir

__bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin, öte yanda mecbur değilsin ben ikisini de yapmayı becerdim bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir

__insanların hakkımda ne düşündüğünü önemsemeyerek hayatımı on yıl uzattım

__kimsenin ıstırabı olması gerekenden fazla değildir

__işin sırrı şunda yatıyor; herkes kaybedebilir, kaybetmek yeteneklerin en kolayıdır

__kadınlar her yere yanlarında aynalarıyla gitmekten vaz geçtiklerinde bana kadın haklarından söz edebilirler

__harukulade bir insanım siz de öylesiniz o da öyle güneşin sarı nabzı ve dünyanın görkemi de

_charles bukowski_

İmam Gazâli (ra)
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com