|
|
Konu Araçları |
forumdan, ilk, isterdiniz, kimle, tanişmak, önce |
Forumdan İlk Önce Kimle TanIşmak İsterdiniz??? |
03-08-2009 | #1 |
Gözyaşı
|
Forumdan İlk Önce Kimle TanIşmak İsterdiniz???Ilk Kimle Tanişmak Istersen Buraya Yazabilirisn Forumda tabiki
03-08-2009 | #2 |
|
Cevap : Forumdan İlk Önce Kimle TanIşmak İsterdiniz???İlk önce seninle tanışmak isterdim=)) Aslında herkesle |
Cevap : Forumdan İlk Önce Kimle TanIşmak İsterdiniz??? |
03-08-2009 | #3 |
Gözyaşı
|
Cevap : Forumdan İlk Önce Kimle TanIşmak İsterdiniz???Bende sudenaz |
03-08-2009 | #4 |
Equinox
|
Cevap : Forumdan İlk Önce Kimle TanIşmak İsterdiniz???Herkesi tanımak güzel olurdu bir toplu buluşma günü falan olsa Bir çok arkadaşımızın ruh yapılarını tanıdığıma inanıyorum yinede birebir tanımak daha faklı olur
03-09-2009 | #5 |
Berna
|
Cevap : Forumdan İlk Önce Kimle TanIşmak İsterdiniz???Beni tanımak isteyen herkesi tanımak isterim :)
07-05-2009 | #6 |
1die
|
Cevap : Forumdan İlk Önce Kimle TanIşmak İsterdiniz???kaplan ustayı tanımak isterdim sadece
11-05-2009 | #7 |
dejavu2009
|
Cevap : Forumdan İlk Önce Kimle TanIşmak İsterdiniz???valla bir kişi değil bir çok kişiyle tanışmak isterdim örneğin: vandetta, sudenaz, yesimciwciw, şengül, equinox, gökkuşağı, mimar, aragorn vb
11-05-2009 | #8 |
delishhhh
|
Cevap : Forumdan İlk Önce Kimle TanIşmak İsterdiniz???aslında tanışma günü olsa gerçekten herkesi tanımak isterdim |
11-21-2009 | #9 |
JOKER
|
Cevap : Forumdan İlk Önce Kimle TanIşmak İsterdiniz???nedense kimseyi merak etmiyorum :D
11-21-2009 | #10 |
peri
|
Cevap : Forumdan İlk Önce Kimle TanIşmak İsterdiniz???Bende tüm arkadaşları tanımak isterdim Hepimiz bu forma girip çıkıyoruz ama hiç bir birimizi tanımıyo vede samimi degiliz sanki iveti bir forumdayız günaydın iyi geceler sevmiyorum bu duyguyu ben, niye samimi degilis biz çok merak ediyorum ben bir hanıma tatlım desem hemen beni tanıyomusunuz diyo ya bilmiyorum ben çok karmaşa yaşıyorum ve hiç içtenligimle davranamıyorum hep dikenler ustunde cevap yazıyorumÇok resmiyiz sanki forumda degilizde çok disiplinli bir yerdeyiz ohhhh be söyledim rahatladım
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
|