Merhaba Değerli Arkadaşlar... |
11-18-2009 | #1 |
ALPARSLAN
|
Merhaba Değerli Arkadaşlar...Merhaba Sevgili Bilgenesil Ailesi Öncelikle burada olmama sebep sevgili Su perisine teşekkürlerimi sunuyorumÇok güzel bir aile sitesi olduğunu duymuştum, ama nasip bugün aranıza katılmakmış Bu su perisi denen arkadaşa huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum Memurum, Artvinliyim Herkese iyi forumlar |
Cevap : Merhaba Değerli Arkadaşlar... |
11-18-2009 | #2 |
su perisi
|
Cevap : Merhaba Değerli Arkadaşlar...Çok değerli Dostum, aramıza katılman inan beni çok memnun ettiİyiki aramızdasınKalıcı olman temennisiyle abicim |
11-18-2009 | #3 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Merhaba Değerli Arkadaşlar...Aramıza hoşgeldin sevgili ALPARSLAN İyi forumlar
11-18-2009 | #4 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Merhaba Değerli Arkadaşlar...Hoşgeldiniz hemşerim:)Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle
11-18-2009 | #5 |
ALPARSLAN
|
Cevap : Merhaba Değerli Arkadaşlar...Hoş bulduk değerli Gokkuşağı hemşerim |
11-18-2009 | #6 |
delishhhh
|
Cevap : Merhaba Değerli Arkadaşlar...hoşgeldiniz sevgili alparslan iyi forumlar |
11-18-2009 | #7 |
peri
|
Cevap : Merhaba Değerli Arkadaşlar...Hoş geldin aramıza alpaslan ıyı forumlar dilerimmm
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
11-19-2009 | #8 |
Gözyaşı
|
Cevap : Merhaba Değerli Arkadaşlar...Hoşgeşdin Alparslan
11-19-2009 | #9 |
KRDNZ
|
Cevap : Merhaba Değerli Arkadaşlar...Hoşgeldiniz kalıcı olmanız temennisiyle Türkiyemn her köşesinden insanları burda görmek çok güzel ama Karadenizlileri görmek başka bir güzel |
|